Како пред нервен слом :( Втора вечер како не можам да спијам, и сум скроз исцрпена..
[MEDIA]
Моите 10.900 со 11
3 Tina?
Колку ви тежат бебињата на 12 месеци?
Ланолин мајче ако планираш да доиш. Спас ми беше на почетокот. Веледа за пеленска регија кај нас се покажа супер. Еднократни подлоги за менување...
Preporaka za detski nevrolog pozelno na detska klinika, osven Nonkulovski
Да.
Презадоволна од лабело на Алверде кое го користам последниве 2-3 години. [ATTACH]
Viseckite igracki gi saka I mu imam zemeno od jumbo meki sateni tropkalki I od loko kroko za poklon eden miki sto mu sviri I svetka stomaceto. Sega...
0 Евгенија
0 Симон
Периодов баш за ова мислиме…. Зошто му се случува на татко ми. Пример, најчесто зборуваат дека стрес е причина, а он е најчил човек на свет…. И само...
Здраво, баш вакво нешто ми треба за зимно време бидејќи многу ми пука устата. Од каде го купуваш затоа што не можам да го најдам кај нас?
Сакам да кажам дека некогаш се думам дали ако напраев нешто поинаку, ќе испаднеше се поразлично. Дали ако пазев на здравјето, на дебелината, на...
Нормално Не.
Јас користам Судокрем за пеленска регија. Имав тестерче, кога и се појави црвенило забележав дека од таа крема одма и се повлекуваше, а од другите...
Па ако исто дишеш дури одиш и трчаш, да. Иначе некои луѓе трака измислиле. Вие си знаете.
Не би си кажала ништо сега, но има работи што посакувам некој да му ги кажеше на малечкото сирото јас. - Ќе научиш да поставуваш граници... и тоа ќе...
Водител на звезде гранда:D
Оддели ги имињата со запирка.