Здраво девојки, ми треба помош со тестот? Дали е позитивен? [ATTACH]
Лелеллелеле, филмови триста напраивте од трчањево. (facepalm)
9+++ Д: ќофтиња од морков и тиквичка + авокадо Р: каша на хипп со телешко, морков и пченка У: пола банана В: гриз со малини и боровинки
Здраво Препорака за добар фризер во околина на Аеродром поточно околу Скопјанка .Исто така ако знае внатрешни плетенки супер би било. Имам тенка...
Побрзо да поминува. А за стресот што сте го доживеале, те гушкам :hug: Сега е сезоната за сите можни вируси. Еве го и маж болен, се молам да не не...
Да
Можно е бебето да е спуштено подолу малку и да бутка. Мене дури и ми потекува од што тежи таму повеќе. Истото важи и за во тоалет. Ја притиска...
И јас сум истата. Многу знам да се изнервирам. Мислев од хормони, од доење, од неспиење. Сега дете спие по цела вечер. Некогаш од реална причина се...
Да, Арсенал заслужено победи, ама на Ливерпул им се случи бродолом :drunk:
Не ја правете голема Марге. Ако вашето сака да се дружи и понатака со нивното ок, ако не ќе им кажете дека не сака вашето, не знаете од која причина...
Уште не, не разбирам што е проблемот. Им пишав меил повеќе пати но ништо. Сега нарачав од lentecontacti.
Баерн :( Заслужено за Арсенал :handshake: Топџииве со право годинава први и во ПЛ и ЛШ а притоа немаа примено гол се до вчера.
Па имаше во Златен Сремец и во Иднина.Заврши огласот па сакам да прашам да не има некој што се пријавил
Ама ова е за екстремно суви раце. Кај мене не се толку многу суви, но сакам да земам некоја добра крема за да ми ги омекне рацете, како бебешко газе....
И вчера вечер имаше ,,измлатување" ;(
Види во Окаиди има многу убави и сега попуст има на страната.
Дали сериозно треба да си купам чепчиња? За ГАК прашувам.
Дали сте задоволни од новата сезона на Стрејнџерс Тингс? :?:
Kade go ima toj oglas
[ATTACH] Напишаново на маската со точки катастрофа а маската преубава ама добро Тему style
Оддели ги имињата со запирка.