Не треба да се дава пристап на интернет на лица кои ем се неписмени, ем негираат терапија која докажано спасува стотици животи годишно.
Психотерапија спаѓа во воспоставена легитимна терапија за сите ментални растројства, заедно со таблетарна терапија. Ова е факт, не ти тоа што го...
Колку треба да имам најмалку поени за да влезам приватна квота на медицински факултет во УГД Штип? Отприлика од колку до колку да ми се движат поените
На психотерапија не се иде само за депресија и анксиозност, може да има мал милион причини ради кои некој би имал потреба да посетува. Секако дека...
Во веро џамбо бесплатно е два саати со сметка од 300 денари, а секој нареден саат е 40 денари. Кај црквата богородица е 100 денари цел ден, ама...
Не дека не е точно ова што го викаш, туку толку живееме во токсична средина што веќе секоја (не)акција ја гледам како исто ми се фаќа. Слично ко со...
Супер се гумените чизми од Обуча метро. Моето е 2.5год и многу сака да ги носи си шлапа во вирчината
Какво маслиново масло користите?
Терапија е кога јас ќе си скршам рака, да ме стават во гипс, и после да ми ја вратат подвижноста со физикална терапија. Постојат и ,,скршени,,...
Светската здравствена организација, Американската психолошка асоцијација и Европската психотерапевтска асоцијација ја признаваат психотерапијата како...
Нормално е подуеност и благи болки меѓутоа консултирај се нон стоп со докторот што те води. Пункцијата кратко трае околу 20тина минути под целосна...
Брат те читам и еве едно непопуларно мислење, мислам дека си многу паметен.
Градоначалникот на Карпош Лукровски, на денот на Општината и пред имал симптоми на стомачен вирус. ама затоа се испослика и со државниве службеници,...
Здраво, може да ми кажеш кај кој логопед одевте ?
Не можам сега да ја откажам за да си порачам на мојата адреса. То е, фала, ќе стигни кај другарка ми.
Психотерапија не е терапија. Терапија е кога ќе зема соодветни лекови препишани од сооведна установа и од соодветен лекар. Депресија и анксиознот не...
Па денес секој може да биде се што сака:D. И доктор, и психолог, и министер. Фала богу, среќа што во мк нема нуклеарка.:| Некои професии би требало...
[ATTACH] [ATTACH]
Не реков да не користите. Јазик е жива материја. Во македонскиот јазик се користат еден куп зборови со персиско и унгарско потекло кои народот ги...
Дека денес е секој психолог. И кој треба и кој не треба.
Оддели ги имињата со запирка.