Почнавме на 5ипол месеци зошто почна да не качува на килажа - по совет од педијатар, инаку планирав на полни 6. Почнав со тиквица, брокула, морков и...
Јави се и прашај дали е се ок со документите. И мене многу брзо ми ги рефундира секој месец.
[ATTACH]
[MEDIA]
Почнав со јаболка, на 6. Ни сок ни чај не ти треба. Ако цица , да си цица, ако пие АД тоа. И откако ќе почне со храна, ќе даваш водичка.
Почнавме прво со батат, па морков, пашканат. Напоредно и воведував и овошје не одев прво зеленчук па овошје. На полни 5 месеци почнавме. Не давам ни...
Мојот омилен со години. Никогаш не ми здосадил, од толку што ѓи имам пробано различни, секогаш се враќам на Либре.:inlove:
Со што почнавте прво овошје или зеленчук и на колку месеци? дали давате чајче или пак некое сокче?
Шествалентната и рота тие се сите на два месеци напоредно 2/4/6
Мојава пие од шише ја оставам еднаш два пати неделно со татко и попладне од месец дена и си тера. Дури кај мене знае да плаче на цице сум пишувала па...
И мојот :D
И мене ич не ми е глупо, нормално ќе си се наместам да не се градите на мегдан. Ама како што разбира се повеќе, се потешко и потешко е доењево во...
Па денеска со толку многу информации интернет,социјални мрежи и се,би рекла дека се премногу запознаени со се.Јас не знам дали било грешка или...
Епа изгледа така ќе бидне, ќе пробам утре уште банана и не ја мачам :( за 10дена одиме на крисмас маркет па ќе се вратиме точно ќе е 6месеци па ќе...
Да воскреснам тема. Скроз случајно ги фатив, баш им се израдував. Помизерија не било (ако било слободно да ме коригира некоја членка), прашуваат...
Да, баш беше обилно. Мислам дека не е алергија пошто не е веднаш повраќањето, можеби некоја интолеранција не знам навистина. Има и предходно јадено...
Психички се изморувам кога читам некои дискусии на форумов..
Кај нас беше вака, ама кај нас и од јаболка плачеше. Паузирав два пати, почнав на 6 полни и од тогаш си јаде, и тоа пресреќна дека и давам. Пред 6...
Не бе, ги перам на 40 не пуштаат боја, памучни си се најнормално. Јас онакви кратки како бандана и ставам не класични и не може да ги лиже
Оддели ги имињата со запирка.