По 150 денари
I mene taka mi raste nova kosa nema resenije ke cekame da porasnat i da se izravnat so drugata kosa dobro sto ni raste nova kosa
Каде ги наоѓате кои ќе бидат прашањата , може да ми ги каже некој, секоја година се исти ??
Колку дневни беа ембрионите?ако се на 3 ден почекај до 14 дена.Ако се бластоцисти би требало да покаже.
Подебилна тема и наслов на тема неам видено. Коа тролате, дајте бар поише инспиративни бидете. Ѕид бе, удирање, 30 - ти.....
Ви благодарам многу :l:
На се ќе му дојде своето време... Можеби нема да е само фантазија, можеби ќе има шанса.
Рупурут земи, јогурт, кисела вода..
Не сме голема разлика и пак ќе кажам жените бираат.
Што јадете, пиете за киселини значи неможам ништо да јадам од се имам киселини, имам едни гастрогард но не помагаат многу, или од ништо нема фајде
иста другарка имав , тоест имам и јас . Секоја дружба беше кај нас дома , кај нејзе само за родендени . И премногу ми доаѓаше . Како без осет ,...
Ако е над 38.5 ако имаш блокмакс/бруфен сируп. Можеш наизменично блокмакс и далерон да даваш во размак од 4ч.
Кога зимав обични памучни од Сара Фешн, ми кажаа дека имаат и термо. Да провериш таму или во Стружанка евентуално.
Здраво, прв пат треба да патувам сама со малото со авион, мм ќе е веќе во земјата каде што ќе патуваме, ќе патува посебно пред нас. Дали треба да...
Симеон Софија или Кларк
Мене ме зачудеа дека сега пуштиле огласи нели јануари беше , и се се бара по еден чудно
Здраво Ве молам кој знае да ми помогне. Имам airfryer Beko, од Нептун релативно нов, од овој јуни. Денес готвев во него и кога го отворив буквално...
Не реков и јас дека треба од одма, реков дека менуваат. Ги чува после друг, трет, одат во градинка, гледаат од други и попримаат други навики. Ама и...
[ATTACH]
@Nn123 Според мене, вака :f: [SPOILER]
Оддели ги имињата со запирка.