Со што комбинирате пилешко месо, немам идеи :| исто и вечера шти давате 10м сме
Колку време ја имаш? Јас веќе 4години можеби, ме интересира дали има некое посебно чистење на сушарата освен онаа стандардно што е.
Какво шише да купам за да пробам да видам дали ќе фати 9 месеци сме до сега не сме користеле шише.
Може ли да чувам во фрижидер веќе приготвена каша со телешко, батат, тиква ? Да дадам за вечера или може утре за ручек?
Не е ич страшно, правам и јас се со вода и овес и инстант каши мешам со вода па супер ги има прифатено, да се молзам за да ставам во каша не сум ни...
И мојот обожава круша и слива, му мешам со нешто што по не јаде па така се лажеме :) омилено му е овес од житарки и инстант од холе и варено...
И мене ми е долго, па не знам како ми пишале и погоре искуство видов ама мора ли да е само 2пати во неделата по осмина пример...леле...
Со што да дадам жолчка а да е наједноставно :D сто пати е пишано ама немам време да барам, колку дена и како одеше редоследот
Абе цица ама јас мислам дека не е доволно :D пр не цица како на сабалје туку се тегне цицни тргни се па се заигрува :D Ќе треба можеби да поместам...
Таман ми се оброците засега нема што да подместувам значи само да си додадам вечера ама да не е обилна пр 120гр да изеде би било доволно
И оваа не прашав, се извинувам што ми е едно по друго прашањето :| Имаме доручек и ручек вечера уште не ама се случува да дадам по малку, дали грчки...
Варено телешко месо, да изблендирам па да замрзнам или цели парчиња како е попрактично?
Убаво боди на долги, ми излагаа некои страни ма фб пакувани по 5 или 7 парчиња летово сеа никако да најдам :drunk:
Прво земавме со извофикс као ќе го монтираме со каиш ама не беше ич стабилно ниту пак практично за користење не се ротираше од каишите, беше околу...
И ние сме на доење, спремам се со вода, веќе сме 8месеци
Некоја што почнала на работа а дои ако може да ми пише порака имам прашања
Не знаев кај да пишам жени давајте памет оти се мрднав од нервоза за 'глупости' Колата нема isofix за детско седиште да се стави, зедовме статично...
Еве и јас сум настината само носот ми тече и цела глава ме боли од тоа... бебе како да грчи само посебно кога спие ама ми кажаа да чистам носе, други...
Ме збуни оваа, интегрална каша од гриз :| така пишува, сте давале? Некој го има донедено првпат видов сега шо е :D[ATTACH]
Секако дека има шанси,на бебе мое на 4+ почна да грепка минимално на допир да се осеќа за брзо излезе па после него уште еден. И јас сум извадила заб...
Оддели ги имињата со запирка.