Како се справувате со чуството на повраќање, заматен вид, потење, тресење и срце биење. Кога и да треба некаде да одам јас го чувствувам срцето како...
Zenski me interesira tie sto se poragjale Sistina, kako se posetite dozvoleni?
Кутииве од каде?
Мојата свеки е топ, мајка ми е проблем.
[MEDIA]
Чекам рецензија за производите за коса
Eve komentari deka negde ima isplata
Каде во Скопје работи дискотека кафич преку недела после 00:00 ?
И јаааас :D за фотосесијата новогодишна и го спремив и уште едно од некст кариранко со плетен дел
Prirodno sredstvo protiv gasenici vo sardeli?
American cookies [IMG]
Чим има контрола на главче немаш простор за грижа, така ми кажа и педијатар. Мојава пример до кај 5-6 месеци не сакаше ич на стомак а сега па така...
И ние го имаме истото фустанче едвај чекам да и го облечам сега за празнициве :inlove:
:music:
Да се размотри постои ли можност школување дома? Вонредно полагање на предметите? Ако ништо друго барем во тој образовен поглед да не заостанува зад...
И ја го чекам него :D ама не се надевам многу многу ќе апдејтирам тука
Од civil
Моето бебе обожава да спие на стомак. Скоро 7 месеци е и само така сврзува по неколку саати сон, на страна и на грб многу мрда и се буди често....
Зборувам фигуративно, бидејќи така се чувствуваат они и многи пати го имам овоа прочитано.
Ни јас не сум ја викнала. Ама купатилото е поблиску до нејзината соба и сама си идеше. Буквално ко ,,вицот " Како ја викаш свекрвата. Никако сама си...
Оддели ги имињата со запирка.