Јас почнав со јаболче, морков, крушка, авокадо, банана
Деновиве купив неколку производи од Lush, па да споделам кратки рецензии. Ги купив Snow Fairy спрејот и лосионот, и се заљубив. Мирисаат толку...
Ми се свиѓа тоа што е завршена, па дури и да ми скисне знам дека има крај, некако подруго е кога е цела, се бинџа и досадните моменти побрзо...
Зовриена вода ставаш или купуваш нера критис за кашичкиве?
[MEDIA]
Ја Ејпл ги мразам онака од принцип, али која радост ми е како пуштаат по една епизода неделно, па и све арни серии имаат, едвај чекам Петок Плурибус...
Секако планирам да дадам тестенини, супер идеја е со грчки јогурт како сос :).
Може, јас со вода се правам од истата причина
Најубав е во серијава, ако е то релевантен фактор. [IMG] Исто +1 на она погоре дека можи да здосади. Бавна серија е, јас ја гледав како шо...
Женски земав ориз на Holle и читам во подготовката со ад млеко, пошто дојам и немам ад можам со вода?
Омџ што не кажавте дека халуцогени дроги пуштаат у воздухот у Скопје, одма ќе се вратев...
Дали некој бил во Приштина мол да сподели искуства, цени? @ZAHRA можеби? ^_^
Оваа мојава авокадо и банана и дадов … се потепа 100гр испоизеде за 6минути :rofl:
Маж ми не разбира што било секси во овој, како може да не разбере не знам. Инаку добра е, ама можно е на сред некаде да ти скисне. Искрено не ја...
Еее најубавото име го има… дај боже да ми даде господ енергија и желба за уште едно бебенце :inlove:
На лепче најчесто :D Како песто изблендирано со грашок и грчки јогурт за со тестенини. Со грчки јогурт исто :)
Имам внук Витан. :l: Не знам дали има друго дете со тоа име, ама многу е убаво, дај боже да си го искористиш. (fingers)
Јас го комбинирам најчесто со банана, ама имам давано и со друго овошје (круша, кајсија, јаболко) + овес или киноа, или па пробај со тиква
Оддели ги имињата со запирка.