Со амарант/палента и грчки јогурт/кисело млеко го сака мојава
Јас одам кај Ана Матовска во Промедика и сум презадоволна топла препорака
https://aa.mk/a_opst_del_makedonski_jazik.nspx Дали се овие прашањата кои се паѓаат ?
Posh здраво, Амх варира не се голем показател мн жени со ниско па имаат забременето, може после стресот, спонтаниот све тоа и затоа се ниски. Немој...
Истото ми се има случено барем 2 пати со долчела. Од тогаш строго др.еткер земам или зика мислам се викаше другиот. Гледај прво да го измешаш со...
Може е некој хематом кој не може да го лоцираат. Штом веќе си имала. Имаше една членка на форумов иста ситуација, не можеа да најдат од што крвари, а...
Чекај ти, првото тешко го тераш, блиску ти е паузата...не дај се Инес:D
[ATTACH]
Луѓе дај жити се кажете ми дали на некој некогаш нешто му успеало со сув квасец… т.е. дали тестото ви нараснува како што треба… Кога правам со свеж...
1. Грижи се за себе, своето здравје и имај корисни навики. Вежбај, движи се, јади колку си гладна и не прејадувај никогаш. 2. Следи си го...
..по тоа што верував многу повеќе во себе; по достигнувањата на некои полиња; по грижата за менталното здравје.
Дали е нормално во втпро тромесечие ова? Веднаш под папокот од десната страна се чуватвува поиздигнато малку за разлика од левата, а и го чувствувам...
Еве од мене препорака за две брутално добри серии. All her fault (2025) https://www.imdb.com/title/tt31314751/?ref_=ext_shr Shogun (2024)...
Гаќичкиве ми изгледаат супер, од кај се ?
Sega sum 17+ 2. Nemam ispitano genetski mutacii. Mene mi rekoa deka davanjeto na progesteronot e vazen do kaj 14 nedela... Pijam redovno vitamini,...
Девојки и јас не сум задоволна од Др.Дејан од Пзу Алексеј. На почеток беше ок ми откри циста на јајник и среќа ок се заври без операција. Највеќе ме...
Првата дремка и е околу 45мин, а втората најчесто 2ч, ретко 2.5ч. На пример ако заспие во 12, се буди во 14/14:30. Ако заспие во 12:30, станува во...
Пишав рецензии за сите во темата Lush. :)
Не ставам купечка во инстант кашите, вода од чешма само, загреана според упатството.
pisi mi mene
Оддели ги имињата со запирка.