Дечки, јас имам од Tigo кредит земено 35.000 и редовно си го плаќам без проблем. Една рата имам платено плус од договорената рата, но за втората кога...
Секако дека може на словенски. Тоа е многу подобро. За тие што немаат учено медицинско школо мислам дека се полага приемен испит по биологија и...
Nisho ne mi pomaga mislam deka mozokot kje mi prsne nema kaj da idam :(
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ама сега, конфузна си Прво школото е проблем, после не е проблем. Прво има психијатриска дијагноза, дадени лекови за анксиозност, после допрва...
Приметуваш колку пратам детали.Им кажа на твоите родители?Нејзините викаш прифатиле.Престој е дозволен само со брак мислам.Ако со твоите не си...
Ја ставам секогаш прво на града, но кога нема доволно млеко не цица, тогаш зимам пумпа и се измолзувам, но се измолзува многу малку 10-20мл. Еднаш...
Напи се кетонал или наклофен ако имаш. Или што и да е против болка. И антибиотик плус.
@Youknow Според мене, вака :f: [SPOILER]
Za zab me iskina od bolenjeee piev efridol ne pomaga mi treba od toa kapkite sho se kako zabobol ne se izdrzuva kje treba pa za skopje da idam na...
Кој лек ти треба и зошто е толку итно? Ако има некој проблем, барајте брза помош.
Проблем не е во школото,вонредно се завршува дали сега или понатаму,детето е нефункционално и само ставено во изолација,излегува некогаш со родители...
Da
Извини, не дефинирав како што треба. Со тоа мислев дека дцајцата не сме македонци, туку дека само јас сум Македонец, во таа смисла.
Zdravoo da ve prazham da ne znaete negde dezurna apteka vo stip,kocani,sveti nikole mi treba itno se javiv na dezurnite na povik nesakaat da dadat...
Како мислиш не сме двајцата од МК? Што си ти по националост и вера?Не разбирам пак кој ти е проблемот?
Здраво. Какво искуство имате со полагање градска од железничка 2 и кои комисии се најчесто тука
zdravo dali nekoj moze da mi pise slatkari ili broj kontakt koi vrsat dostava na torta? mi treba torta za rodenden no ne znam koi vrsat dostava po...
Некоја крема за подочници, од Лавера веќе нема еффект мислам дека после години користење веќе сеедно кога ја ставам. Имам чисто лице ама џабе кога...
Како сите 4 прста? Некако нејасно ми е ова што го пиша.
Оддели ги имињата со запирка.