А зошто те стискале на матката?
Дали сте виделе ваков или сличен фустан за девојче но во бела боја со светки?
Извини многу ;(
Дали треба да пијам Достинекс кога ќе го одбивам, преку ден едно 10 саати и повеќе не цица, ама навечер како цуцла ме користи, па мислам дека ќе имам...
Билјарката изгледа е многу постара, па е поприврзана кон природата и социјализирана личност, читале весник и оговарале на сред чешма. Е сега секој...
Истово го мислам. Значи 50 пациенти у смена, а вака споредбено со Благородна и Ива, истите насоки/терапии ги дава, не знам зашто толку се напорни кај...
Дали има некој на социјална работа и социјална политика 3,4та година, ако може да ми пише.
Преубава е, со многу делови, квалитетно дрво [ATTACH]
Далеку поненормално е восхит на време кај што убивале луѓе од шала. Билјарке ми го сфати пишаното или не? Шо ти е поентата, демек и сега не е поарно?...
Манчи, јас од историја можда имам бегано, ама да ми кажеш дека е нормално две деца да се дружат, па и двајца возрасни нека се, седнати еден покрај...
Ко чет стана темава јбг..
Не постои ни една историска личност што била јавно обезглавена? И сите живееле цивилизирано?
Здраво Дали можеби сте виделе ваков или сличен фустан за девојчиња со светки но да биде бела боја ? Не успеав да најдам по sinsay, waikiki околните...
Дали некоj/а од вас познава човек што се мрази толку многу што при секоjа добрина што му дошла или се обидува да доjде накаj него jа уништува се трга...
фалаа, нее машко е :rofl:
Ден за мене
Ние го срушивме рекордот :rofl: официјално на 16ипол месеца ни никна првото запче :rofl: кажете ми од кај да порачам колачиња, да не се многу...
Уште една вотка:D:d:и некое добро друштво(hollest)
Ти сите на игнор ги/не' имаш стаено, али ако, може поарно е така (fingers) И ова сеа нема да го видиш јбг..
1. Barbie (2023) - 100/10 2. How the Grinch Stole Christmas (2000) - 7/10 3. Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001) - 10/10 4. Te Dua, жими...
Оддели ги имињата со запирка.