Може да ја користиш како фен но имај во предвид дека многу побавно се суши косата. Истата моментално во сетек е 1000 денари поефтина.
Знам, меѓутоа морам. Не се директни уцени. Индиректно ми е покажано дека со дома седење не се чува работното место. Мислев да поседам дома бар до...
700
Не треба маж и да ја послуша, туку таа да си ја разработи траумата со стручно лице.. И не знам што значи тоа маж и не ја слуша. Не е мало дете за да...
Ден 2-скробен ден. За доручек две јаболки. Ручек варен грашок со морков, го динстав малку, го направив како пире, со зачини, вегета сол, куркума,...
Период е и нормално е да паѓа косата. Кога отидов на фризер и и викам, абе без коса сум . И она ми вика полна си млади влакненца што растат....
И мене ми е страв колку ми паѓа косата. Страв ми е кога ќе дојде трет ден да ја мијам. Со плетенка сум цело време зашто се тешам дека така помалце...
Морген женски . Надвор магливо , сиво , ладно. Ние со термин во 08 на педијатар ,систематски преглед. Па како што планирав беше гужва низ град ....
Дали некој ја користел четката ама и како фен за коса? Фенот ми е пред расипување па дали вака стварно се исплаќа да имам плус и четки за обликување...
695
К-к проодувалки. Првата зима цела си ја помина со нив.
tesko nas, kako i se vo drzavata topkata se prefrla na drugata strana za da se izbegne odgovornost, a dali na nekomu mu se nastetuva ili ne toa e...
Бебе е 3++ и имам чувство дека не сум нежна со него. Почнува да тежи за кревање а и мноооогу мрда, пргаво, кога го чувам да подригне е права борба...
Имаат неколку членки пишувано за успешни приказни во Фиви кај д-р Папас, и само пофални зборови за докторот, види наназад неколку страници, или во...
Колку што знам не е сменето ништо. Прашувавме и ние да носиме некои ужинки бидејќи има дечиња што остануваат и до 17 а и покасно ама не дозволуваа....
Не биди Гринч Џолин. Пушти срце и потроши некоја пара. Поддржи ја германската економија.
This^ Треба да потрошам илјадарка да отидам до Скопје и назад ако сакам да испробам нешто. Патем, од Ист Гејт ги испраќаат пратките, а таму (дел од)...
Реалноста е дека децата се многу мали и во овој момент му треба мајка.И таткото има рамноправна функција,ама никогаш не може да ја замени улогата на...
Мислиш на двознаци како 1x или на два различни типа?
Оддели ги имињата со запирка.