@Mumoftwo30 ние на 5 души дома имаме именден и на сите правеме како ивкова слава тераме
Омалаксано...
Normalno e posle stavanje most da ima bolka na pritisok ? Ne mnogu ama ja ima
Мислам дека после вториот дел од Knives out јасно беше дека нема потреба од трет дел. Уште помалку имаше потреба и од вториот, али јеби га.
Dali ti stasa pratkata? I jas vo ponedelnik sabajle ja dobiv istata poraka od kargo ekspres, no pratkata uste ne e stasana kaj mene
МаЌедонија вечна :rock: Ќе ја бараме Данче, така ми личи. СтаОрце допрва почнува со идиотштините, пардон криминалот. Најново инфо, освен елкава, е...
Znaci se ponashaat kako da barame neshto tugjo, a si gi barame samo nashite plati. Plati od koi sega zavisat i nashite bebinja. Da, bebinja za koi...
700
695
Јас имам метал-керамички мостови на горна вилица цела веќе 6 години и немам никакво потемнување или било каков друг проблем.
Од се пробано судокрем, веледа, мустела и ред други нас ни помогна само бекутан павличева (со портокалово капаче) за 2 дена немавме ништо и се...
Ако ти отежнато дишењето и имаш отпк на абдоменот да се консултираш со доктор.Во меѓувреме ако имаш апаратче за мерење сатурација измери и измери ја...
Можеш да измешаш и треба да мешаш, овошје и житарка. Само јаболко не е оброк. Јаболко со ориз, палента, селмолина.
[ATTACH]
Ќе пробам деновиве,ти благодарам уште еднаш Убав ден:f:
Ние сите 6 души дома имаме именден, замисли за сите 6 да ми идат гости, па да спремам гозби? Не фала. И секако дека ако ве поканат ќе одите, не...
Не знам како, ама мене ми го крева притисокот, не разбирам, ме збуни тотално. :drunk:
Јави се на докторот каде што си правела ивф, да не имаш хиперстимулација.
Топ беше
Zdravo Nie sme 7 ipol meseca i jademe od sam start blendirana hrana shto ima dosta tekstura. Malava ima dosta razvirn refleks za zhvakanje pa zaradi...
Оддели ги имињата со запирка.