Ај искуство и утеха ве молам Вчера дознав дека сум бремена, 5та недела отприлика. Крварам ко заклана веќе подолго време. Со утрогестан сум покриена....
Тироидни хормони како се, тсх? Колку растат фоликулите на ехо? Пробајте со инсеминација и можр и блага стимулација да предложи докторот за поголеми...
Морген , И тебе во последно време некој малер со колата со парното те стрефи. јас подобро да не ви ги кажувам моите малери ниту да се смееш ниту да...
Фала ти многу! Ќе ги побарам денес во аптека. Овие стандардните пастили (стрепсилс, септолете…) вика дека не се скроз безбедни.
Јас давам вакво од скоро почнав (3 дена) дохрана инаку сме на доење. Супер го прифати ама сега шубе ми е да дадам. Какво да земам замена со да е...
после три месеци од пораѓај и траеше околу три месеци ненормално опаѓање. таман се смири есен дојде мене почна пак да ми опаѓа косата и еве ја уште...
За кашлица е одличен, јас лично за мене го зедов, на база на боров мед е, да знаеш.
Да, убаво е сирупчето, густо е како мед. Помага, го омекнува грлото и олеснува кашлицата, ама не ја смирува, барем кај син ми. Ако ти е над 3 години...
да не ти е чепот испаднат?
јас користев прополис без алкохол, пастили исла. На другарка и пантенол пастили и дадоа.
https://www.tiktok.com/@miniso.macedonia/video/7537320749577538822
Девојки вчера бев на контрола на ГАК. На смена беше Др. Мартина Силковска. Во врска со лакуните рече не се страшни во 37ма недела, постелката има...
Туку раат да се немало, нов ден нови проблеми… Се разбудив со болка во грло, температура немам ама ме боли многу грлото (претпоставувам од промена на...
Сукњата што ја купив од Next навистина ме воодушеви. Кројот совршено ми одговара и многу убаво паѓа, па изгледа и стилски и природно. Искрено,...
fitbabyspa види на инстаграм, не сум била лично. На курсот за трудници Јасна ни ја предложи. Претпоставувам биле и во соработка, но разгледај си,...
dali treba seuste zelen karton za kosovo?
Билјана Матеј или Матео
Јас сум 37ма недела и веќе 2месеци не спијам цели ноќи. Можеби еден саат да поспијам во текот на ноќта, потоа накај 5/6… сега почна и до 7сабајле да...
До сега не сум имала проблем со песок/камче, ама бебето така е наместено цело време ме клоца во ребра и почнав да имам неиздржливи болки во ребрата....
Здраво, бебето има 5 месеци, дневните дремки се по половина час и тоа тешко заспива само со цицање. Навечер многу се врти во креветчето на меше иако...
Оддели ги имињата со запирка.