Ако имам барем за една вазна да си купам за новиот стан од митото, јас ќе те гласам.. Макар од Базаро да е :rofl:
Денес дознав дека Елена Ристевска се верила.
По еден месец се подобри а скроз закрепнав дури по 40 дена отприлика, не за џабе рекле 40 дена постпартум, не се тие бабини деветини туку ид...
Ааа јас пари ќе давам :rofl::rofl:
Во превод Санта Клаус е Свети Никола.
Кажете што е наградата, да почнеме на време со мито давање(сендвичи и Синалко сок).. :rofl:
335
За колку време доставуваат овие Вип?
Некој што нема помирисано девојка долго време, може на све да помисли. :D Нека и биде ова бекап опција и како индиректно одбивање ако дечкото веднаш...
Кај нас е градинката во Notfallplan Stufe 5! :D Претходната недела групата беше во среда затворена, а оваа петок. Јас случајно баш тие денови...
Не дека нема такви се има:DАма мене ми е малку језиво,некој што ме нема ни видено да ме праша ова:)
Женска давај и се што јадете и вие само пред да ставиш зачини( додуша освен сол и вегета се друго ставав) Јас не сум ограничувала храна на него кога...
Добро, што е со оние слики со шлаканици што ги продаваат? Ко некое дете да шкртало на платното и после како уметничко дело го продаваат. Не можам...
Ептен лесно си се разочарала. Јас така од нешто кога нема да ми се погоди, пробувам пак, се додека не го направам како што треба. Затоа ти викам...
[MEDIA]
Нема шансии се преразочарав :|
Писмено и со заокружување.
Ако се користат при перење садови и во контакт со други хемикалии, како шампони, сјај итн. со тек на време може среброто да поцрне. Исто така и...
Во ред ти благодарам од срце!♥️
Ne se soopstuva odma, posle nekolku dena stavaat spisok za prakticen del I ako te ima na toj spisok znaci si polozila. Da, edna studija se dava na...
Оддели ги имињата со запирка.