Дали ги имате пробано?
Сити мол
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Јуск
Silvi style, ова е брендот а ги има во Стружанка, Бомико и слични такви продавници за трикотажа. Во Т.ц Буњаковец од внатрешна страна има една...
Zdravo koja e cenata za natalna kaj Zoran
Religion of peace btw... Ај ќе ни дојдат па на своја кожа ќе осетиме кого сме прибрале. До душа и не ни е прв пат, еднаш токму тие на кои што им...
Прееска кога видов крв на навлаката , свежа , потопило се . Кренав паника , мислев крв повратил . Не ми текна дека може му течело крв од нос . А го...
Го чистам редовно, знам дека имаме сите пори но во последно време ми станаа преголеми и предлабоки, никогаш не ми биле такви. :(
Три спонтани 2 деца здрави прави сега чекам 3 не се секирај ќе шомине и ново ќе дојде .Јас за второто одма останав другиот месец трудна.После спонтан.
Така требало да биде . За колата искрено не се замарам , знам дека ќе се направи. Него што е со овие болештини , со ова тмурно време . Почнува да...
Здраво женски, Сакав да ве прашам вие што сте со лежење дали одите на депилација? Јас не смеам да се бричам зашто имам реакција се исфрлам цела....
Навистина е многу страшно. Јас и мм пребледевме и сакав одма брза помош да викам. Мисла дека е моја вина, они веќе беа здрави ама јас смрзнав кога...
Те молам ако може пиши ми и мене, конкретно за купатило ми треба
Денес ќе спие во неговата соба. Јас си ставив душек да спијам со него . Таму мислам дека не е таков воздухот како во спална . Дека прв пат и...
18 Декември, 2025 година, Бангладеш. Радикални исламисти до смрт претепале некој млад дечко, а потоа го запалиле неговото тело на дрво. Зошто? Затоа...
Имам Имаш ли жолт сјаен лак за нокти?
:hug::hug::hug::hug:
Ена може од сув воздух било, може го чепнал, па го разранил и затоа. На моево дете многу често му тече крв од нос, посебно сега во зима, кога е посув...
Оддели ги имињата со запирка.