Бев луда по цреши и јагоди :rofl::rofl:
[MEDIA]
Ми се глеа филм со девојката [SPOILER]
Ако не знае, ќе си биде сам. :D
Добро сеа, Трајко од трети, не е Том Харди или Адам Левин.
И мене многу ми беше страв од боцкањето. Ми звучеше ептен страшно боцкање во р'бет. Кога одев накај сала, мислам дека ќе паднев од страв. Со сите...
Девојки да ве прашам нешто. Поради проблемиве што настанаа со маглата морав да одам преку Софија за да стигнам до Берлин. Но сега немам возови за да...
ми се спие
Мрзливо, грлото ме боли, ми се спие, ми се плаче....
хахахах така нешто
aaaa некоја била на предновогодишна вчера :d:
И мене ми беше страв и се тресев ко п**ка таму на масата у сала или ко прасе пред колење. Нз што ме плашеше повеќе во моментот царскиот или...
мамурно :)
Со првото ништо не осетив. Со второто се осеќав ама како утрнато местото и осеќав сечење,влечење,тегнење, крајното веќе со шиењето не осеќав
Јас имав без индикации, без ништо на ехо. Има жени на ехо имаат индикации, вишок вода и голем плод, а немаат гестациски.
Во која недела си?
Тостови-домашни и од надвор, брза храна уживам во бургери, кисело салати со балсамико, од благо крем Меренда и нешто ситно, кафе пијам по едно на ден...
Преференција е, не мислам дека треба сериозно да се сфаќа. :D За комуникација немам проблем ако некој ми е погоден, понекогаш е ок и да сте само...
[ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.