Оваа варијанта ти е најдобра
Некој искуства со Флуконазол? Дали помагаат барем.
Здраво мајки, одкога се местам да пишам и никако да најдам време само улетувам ко подобранец. Бебо спие на мене, добро се држевме до сеа во градинка...
Девојки, за прв пат оваа година кај мене падна да го спремам ручекот на Бадник. Дали може да ми дадете насока што најчесто спремате?
Зависи каде. Ако одите со сопствен превоз некаде поблиску, барај на Букинг, еден куп понуди имаш.
Оваа ептен опседната со тебе. Најде ли нешто барем?
30 +1 1400гр.
Чода треба да победи.
Реков ке се заречам со спиењето, бевме на лекар тоа гужви, чекање се измалтретиравме двајцата одсабајлечки и викам по пат ке заапие и дома ке спие ко...
Вервај бетер ми е, не од вртоглавици туку од други работи :) Поќе од три сати немам спиено. Не се лути, коментарот беше шала, ќе видиш сама дека и...
Дали има некоја купено бадникови парички(сребрени и со позлата) од Kvin nakit, да сподели какви се. Дали после прво второ користење црнеат?
Само пријавете го мислењето, има ботови спамери, ги бришеме. Еве.
Најдобра заштита е да си ставаме 2 factor authorization (2FA). Е сега на форумов нема таква заштита, па затоа треба потежок пасворд и внимавање од...
Не беше злонамерен коментарот, и дадов споредба само дека ако е многу ладно тогаш да го наоблечи, мала шала :)
Извини од гатачите и бајачите си на овој свет? Потточно да те прашам славиш ли Божиќ и Велигден?
Лелее од кога не сум дошла на темава, цела вечност. А порано обожавав да си пишувам тука ми беше едно убаво прибежиште и си ги искажував проблемите....
Блазе си ти!! Ајде сега ќе се среди преку ноќ не можи..
Суперр изгледаат оброциве. И добра ти е целта, промена на начин на исхрана а не само слабеење. Ме интересира дали осеќаш некоја промена онака , дали...
Лани мојта беше скоро 4 ри месеци за Нова година. Прво имаше премногу петарди и огномет уште во 22ч, па и во 00 ч нели. Јас имав пуштено мелодии на...
Филтер нема мислам, ама пиши и на Реин порака, ако некој профил ти е сомнителен пријави го.
Оддели ги имињата со запирка.