Колку само мразам предновогодишни собиранки/кафани со колеги, а проклетите неможам да ги одбијам. Стварно ми е мака да глумам пријателство со луѓе...
Vo Zd tamaz na fb pobaraj gi [ATTACH] Vidov na net gi ima vo marketi vo Bitola i Sv. Nikole, veruvam gi ima i niz pogolemive marketi, tinex, vero...
Ќе може да ми кажете цена за јасли во Cool Kids?
Зеленчук јас прво дадов млад компир па морков, па тиквичка, па батат па тиква и мешав комбинации од овие. Прво варено или на пареа па пасирано со...
Да да , исто пример и после пораѓај ако провериш бета ќе биде висока. Можеби ќе имаш уште некој ден и симтоми на бременост од бетата.
Да домашно е најубаво но доколку немаш домашно не прскано подобро е купечка органска каша за да не даваш пестициди. Дури и педијатри советуваат за...
Ви благодарам мајки Доби пакетче со кашички, па кога ќе им дојде редот ќе ги ручка. Од зеленчук што прво воведовте? Тиква и зелена тиквица ги...
Дај ти се молам која црна љубов, не знам дали истите мислења ги читаме..ова е тажно дури па уште да се борела, за што?!
Па ваљда ехо мислеа нема да има корист на таа повреда нема да покаже ништо не знам… Ептен ригорозни дури и серапептазе ми рекоа да не пијам за оток а...
Па за денес ми кажа само, за натаму не ми рече да испитувам. Ама некако многу малку паднато ми се зачина, еве Бокаче вика нормално е така шо, ваљда...
Еве да ти кажам, членката бара маж кој е со диплома и кој припаѓа во елитно друштво. Среќна жена можело да ја направи само академски граѓанин.
Земи се прашок лидера. Мачкаш чекаш 3/4 мин и со вода паѓа се. Нека те намачка некој , биди легната и стани само за туширање.
Мене тоа предолго ми се чини. Јас кратко крварев. Ќе мине до тогаш. Бета не се оптеретувај секој ден да мериш.ако ти кажал др да повториш, ок ама...
Некој искуство со Ана Вангелов во Плодност за втор скрининг?
Преубави Новогодишни празници ќе имам значи. Јако Фала ви женски
Бета скоро месец дена ќе и треба да дојде до 0 и ќе добиеш нов циклус. Јас сум крварела околу 7 дена плус минус ден два .
Различно е крварењето душо ,јас два пати имав спонтан и првиот пат крварев доста,а вториот пат помалку.
Леле, едното не го исклучува другото. Можам да у рам сама и среќна и сама и несреќна . Не сум сама ама додека дојде ред да умрам, може и ќе сум,...
Сигурно е и индивидуално. И различно болно. За бетата сигурно повеќе денови ќе треба за да падне скроз
Оддели ги имињата со запирка.