755
Околу 380 е мислам, знам поскапа им е од другите нивни.
Мразам скржави луѓе, толку стиснати за пари ,страшно , на крај дупло повеќе ќе потрошат од колку што штедат и може лошо ќе се изразам ама за каде ги...
Јас мешам малку со мајчино млеко. Доколку имаш убаво е со тоа да мешаш, но се е избор :)
Зошто од нигде никаде за студентската ми бара пин?
Здраво, еве и јас се пријавувам како задоволна пациентка на др. Томислав Јовановски. Ја направив интервенцијата скоро, извадени тампони, гипс, веќе...
Која е цената отприлика?
*41.004
Да, 200евра се јас кај што одам на забар
Сега пред некој ден ја земав, 629мислам, тука некаде макс 700 беше. Али врв. Зборам за панорама.
Колку малку имаат луѓето верба во Бог, а се нарекуваат верници...
Не постојат вештачки заби со доживотна гаранција. Без разлика кој материјал се и колку пари се, на одредено време мора да се менуваат. А браво за...
Некоја различна метода се користи изгледа бидејќи во Систина се чека 2-3 дена
Демек секое годишно време убаво на свој начин. И така си е. За мене најубаво пролет- лето без инсективе од зима. Иако и зимата знае да е убава, ама...
se soglasuvam so tebe.ne sum jas za na ovoj svet
Vo Plodnost pravevme nie.
Okolu 3500den pred nedela vreme pravevme nie, rezultati posle 2h. Napravete mnogu bitno ispituvanje.
И јас ја барав и како замена ја зедов на Catrice hyper lash и сега ми е незаменлива. Четката е чудна, дебела е како на Essence I love extrime, ама...
Здраво мајки. Јас навистина имам потреба да ја пуштам во градинка бебка од септември. Здравје година ќе има. Се мислев дали да ја ротирам да седи со...
околу 7500 во Систина, има и во Плодност, нз цена
Оддели ги имињата со запирка.