Јас сум 31+5 карлично си е уште :) ми рекоа дека овој период од 29та некои почнувале да се вртат ама не е правило, може и до крај да си остане вака...
Здраво. Колку време отприлика се чека резултат од Клиника? Веќе две недели чекам и сеуште немам одговор.
Убаво е, а за цените зависи за која намена одиш. Ако скијаш според мене е скапо, ако си само на викенд има и поефтини хотели што не мора да ти се...
Дистанцирај се за почеток пробај да ги смениш мислите болно е но малку по малку не си заслужила да патиш верувај
Ај малце да ви свртам внимание од шиењата ,:D Во која недела прв пат ви спомнаа дека бебето е свртено надоле. Во 27ма ми искоментираа не е...
И мене ми е смешно кога некој атеист своите верувања ги смета за посупериорни од туѓите верувања и од високо гледа на оние кои веруваат различно од...
Дали ова важи и за негуватели и дали се знае датум за јануари?
Атеисти не веруваме во магии. Според мене секој слободно може да си верува во што сака, само ми е пресмешнооо кога едно верување се става на кантар...
Шо збориш бе ? :rofl: Ја не сум видела ниту чула некоја да блика од среќа од муж освен првиот месец коа се уште во фаза на глумење. И на крајот сите...
Ааа епа добро тогаш, супер штом не дигнал рака на тебе. Уживкај си тогаш сама во домашен притвор. А те пушташе за празници до кај твоите родители да...
Значи ептен мака ова градинкава ми дојде.. плус и дека не возам тоа дополнителен притисок ми праи. Едвај чекам да почне од сабајле со доручек да седи...
Ти почекај, трпи го идиотот, за кратко и ќе те натепа.. Извини ама дали сте бе малоумни или што е работава со вас? Аааа чекај, ново регистриран...
[ATTACH]
Да, има и обична и водоотпорна.
Дете ај Бегај од проверени будали не ти треба тој болен контролирачки его манијак ај не се нервирај тука ќе пишуваме сите сме прошле такви љубоморци...
Препорака за добра ординација во околината на аеродром лисиче?
Овој пат си реков и јас ама на себе дека нема да правам тест. Ќе бидам стрплива, па ќе почекам вистински да ми задоцни. Обично добивам на 25 дена, но...
Кој се сеќава на маскарава ? Miss Sporty Се трошеше ненормално многу кога работев во парфимерија пред 10 години, и беше 130 денари, не знам ни дали...
Оддели ги имињата со запирка.