Посети не беа дозволени. Доле се оставаше на влезот кај обезбедување торба или ќеса и тој качуваше со име презиме, број на соба. Ние бевме у двособна...
Не, оброците ги јаде по 200г ја држат , плус вода. Млеко пие 230 мл тогаш. И да дадам порано не го пие, најадена е.
[ATTACH] Мало внимание од мм :inlove:
Честитки!!! Да е живо и здраво ❤️
Мајки да прашам во кола во седиште, овој период, како ги облакате бебенцата? Мојата е 4+ и планирам во седиште од сега да ја ставам, ама дсли во...
Зборам со еден и нема врска, почнав да мислам на една тема. То е поважното. :D Како уствари да решиш дека сакаш и можиш да сакаш е храброст. Даваш...
Одамна се канам да пишам па еве вака сабајлечки се наканив. Сакав да ви кажам едно огромно ФАЛА на сите кои споделувате колку жалите што сте трчале...
Не е дека не знам да кажам не,но има луѓе кои ако не им кажеш не , немаат никаква толеранција кон тебе .Затоа на дистанца ,кажи не и ќе се чувствуваш...
Оф како чекав да излези листата за да гласам, официјално и дозвола добив: [ATTACH] И после дозволата ми беше повлечена! Нехумано. А, јас не ни...
Nitu jas
Зошто повеќе штета од корист ќе добиеш
Имаше посета бесплатно?
Бегај од натура терапи како фирма
Да ама преку агенција се е крш, хигиена 0
[ATTACH]
Браво мама! Да сте здрави и живи. Гледаш колку брзо бидна се. Сега ќе се наспиеш ( ха ха, како мене вака може во 5 :D)
https://ecrowd.mk/projects/73218c91-3e3f-4751-8dd5-9919dd4a347a?fbclid=IwdGRzaAO4RMhjbGNrA7hEkXNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHsQwo386dF1J0bxnkW472...
Интересно. Ќе пробам баш, за лимфниот систем најмногу.
Се породив јас! Утре ќе ви напишам се :l:
pratkite mi stigaat za pomalku od 2 nedeli
Оддели ги имињата со запирка.