Јеботе :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Албанец, неоженет на 30, традиционален муслиман со традиционална мајка. Не велам дека нема такви, ама кај налетала баш нашата феминка на него во...
Iskustvo od kamile ima li nekoj
Мене стоицизмот, скоро врз ништо немаш контрола и моменто мори.
Здраво,би сакал да Ве замолам да ми кажете каде и' е ординацијата на д-р Жанета Карагоцева и да ми дадете број за контакт.Ви благодарам.
Веќе подолг период имам скршен заб на пола ( се гледа колчето оти и порано ми се кршеше истиот заб) од пусти страв што ќе му прават не отидов на...
Мајки, совет ако може Колку мл холе козјо млеко давате на бебуш од 3.5 месеци ? И на колку време ? Денес на вакцина докторката но рече да му давам по...
Јасмина Јонуз?
испитај си д витамин, ако се надмине границата може да е штетно
Влошките ги заборавив, требаат да, а спаваќи и шпихозни не, спаваќи има и тоа многу убави, а шпихозни не требаат зошто ги повиткуваат.
белмиран дан пробај, на природна база се
од зегин органски
можеби е малце ама па нареден период може повеќе да качи за пократок период. Битно сега килажата е добра и дуплирана и сега веќе може да има оброци...
Да, на орл одете. Син ми една сезона ги потепа ушите така, 3 пати антибиотик пиеше, и толку. Од тогаш натака немал воспалени уши. На орл го однесов и...
ВИП Пошта имаат канцеларија кај Нова Железничка, спроти Пошта 2, во една мала куќа е, до нив има едно дуќанче со жолт знак "Лепам Браници". Јас ја...
Молерс рипчиња и вит ц, ацерола (зошто му тече крв од носот главно). А некогаш и забораваме. Исто и бактоблис пробиотик му давам за грлото, да не го...
Извини да се надоврзам на прашањето на кое одговараш, гардероба за престој треба ли или даваат спаваќи и шпихозни од таму? И за мрежести гаќи и...
Najdobro e ako imas maki da se konsultiras so maticniot za ponatamosni kontroli so ortoped ili nevrolog. Proveri gi usite t.e.centarot za ramnoteza...
Оддели ги имињата со запирка.