INSIDIOUS исто ми остави добар впечаток доста језив и морничав но само првиот дел
Da cela kosa bese svetla i zelena Bidna, sama si pravev preliv ucejki od yt , staviv 1/4 crna farba , 1lazica Voda, 3 lazici hydrogen 1 foldzan...
Да. Кога ќе го направам тоа манипулираат дека јас сум неќела да работам кога во реалноста, они ми ја фрлаат нивната работа.
Еднаш опомена после пишува казни нарушување на ЈРМ
Нормално е, абдоминалната аорта пумпа повеќе крв во бременост
Мајки ве молам за утеха дека некој од вас имал инфлуенца а малото не ви префатило. Ептен сум уплашена да не префати дека пред две недели беше со...
Прво напиши им писмено предупредување дека нивната врева смета и дека ќе бидат пријавени доколку не се стишат, па остави им го пред вратата (не...
@Amellie13 Double amen! :~: Би сакала многу девојки и жени навреме ова да го сфатат - дека можеш да застанеш на глава и да прескокнеш вулкан, тој...
Безбедно е, повеќе пати имам порачувано. Нареден ден доставуваат за Скопје, а за друг град два, три дена.
Кемкав беше 1 недела и спиењето ужас.
Кај нас на работа има такво “дрво” , исто крај ноември се јавив и ми рекоа дека сите желби на деца се исполнети. Од градинка исто кажуваат желби и...
Ние 6ти скок не го сетивме, ама затоа па 7ми.. :drunk:
С-мен. Исто кесички се
Жалосно.
@ThrinaMist имаш најмногу гласа
Мојот спонтан беше во 9та недела, со киретажа со вакум аспирација. Докторот ми рече обиди пак после три циклуси, крварењето после интервенцијата ми...
И јас дома, три ТВ и сите Самсунг ми се. Марката СТ на Сетек не чини, никако. Инаку, свекрвата долу Филипс има и еднаш веќе е носен на мајстор.
Oh no… Каков е?
Ах баш ти е гајле што сака нека и значи. :D
Оддели ги имињата со запирка.