Ја мислев на музика ќе ме носи..
@LejlaD ќе части. А јас тебе, по велешка линија срцка, боза од семкарата.
Нели цела идеологија и беше SAHM? Бар колку што имам гледано кај сопругот. Што сега дебати, ceo? Нели жената за во кујна беше? Друго што видов...
Кај ќе частиш @FriendOfDorothy ?
Некаде имате видено press-on nails? И дали се квалитетни бар малку?
Pileshko, coftinja, palenta, supa od lekja, riba, brokula, karfiol, morkov obareni ili peceni vo rerna, ovesna kasha za dorucek, omlet.
[MEDIA]
Ako decata vi fakjaat cesto strep ova e vistinsko reshenie. Nas mnogu ni pomogna. Nema povekje antibiotici.
Небитно, сменето е веќе.
Ај разбирам по стари луѓе јадат, ама ова со млади, баш излезени на дејт со женска… Да се разбереме, сите јадеме лук, кромид, ако не така во некое...
https://a.co/d/bpizQV4 Proactiv 3 Step Acne Treatment - Benzoyl Peroxide Face Wash, Repairing Acne Spot Treatment for Face And Body, Exfoliating...
Нема да ја тепа ама мислам дека он не сакал да живеат заедно и сега му смета. Очигледно немаат исти планови за иднината.
Стомакот не распознава ниту храна ниту вежба,распознава само интензитет и волумен на неделно ниво. Во пракса то ти е од 8 до 18 серии на неделно...
Chist pap i brisevi i krvna slika mena mi pobaraa za laparo i za histero posledno istoto. Samo da si prashash najubavo za hpv tamu.
500 евра кирија 60квадрати се во Берлин. Машина за перење имаш од ST пери одлично. Ако земаш плата од 1500 евра во ред е да земиш поскапи работи....
Гнасотии.
Срц, јас имам свој стан па немам машина за перење од 40.000 туку ја земав 17000. Замисли пере. Мебелот и даските се побитни од тоа да те малтретира...
Мене ми е нај криво што не знаев за Јасна пред да се породам и да појдев спремна до негде. И многу ми е криво што ги послушав и следев кога дојдов...
Се оствари тоа што ти викаше татко ти,ако вредиш и од дома ќе те земат
На козметика и гардероба :x
Оддели ги имињата со запирка.