А знаете ли што е разлика мегу неа и млекото за тело? И дали има густа и лесно впивачка структура?
Гак работи 24-365 дена во годината.
Ах сега тешко, модерни мајки ама и модерни баби, од телефон не можат да се тргнат, се бунат да земат бебе ама повеќе од пет минути не го држат
Моето бебе е 2ипол месеци на аптамил пронутра 1 од раѓање,пие по 90 мл ама никако не ја држи сита некогаш и после 1 час плаче едвај издржува 2 часа....
Овде во ЕУ на секој чекор розеви цвеќиња растат, сите криминалци се во страшни логори, не дај боже да дилат, да убиваат, да крадат од одма се во...
За првото дете сум имала помош ама одкако тргнав на работа кога била болна и да не зимам боледување, верувам ќе имам и со второво дете тогаш помош....
Во ДМ, но често е распродадена бидејќи е стварно добра и евтина. Но потврдувам, најдобра до сега!
Мајки големиот од синоќа е со температура 37,5 38,4 имаме бебе нема ми два месеци ако нешто недај боже префати што да правам да носам одма на...
Јас знам гладно дете не спие кога е на града буди го не му давај да спие губи штипи ќе стане ќе продолжи да цица јас не сум будела
Ние почнавме со одвикнување летоска, паралелно и дома и градинка и беше катастрофално, во градинка правеше се ок, дома нејќеше да види ни нокшир ни...
Каде го има и јас имам барут сува кожа
Во ред, благодарам.
Е тоа е уште по жално. Мене ми е многу битно да ми има детето убава релација со баба и дедо како што сум имала и јас ама и од другата страна треба да...
До која возраст им пуштате white noise ?
Нa YouTube има live бели звуци без реклами. Јас овие и ги пуштам. https://www.youtube.com/live/2FItVyxLNNc?feature=shared
Бог да чува.
Не има многу што не сме во туѓина па исто функционираме. Ни татко, ни мајка, ни свекрва, ни никој нема причувано бебе да се избањам па камо ли да...
Немам корито дадено ми е на користење ама ќе го земам ако не бива друго. Сега да стане од спиење и ќе се пробаме дали ќе сака во нокшир. Вака пие...
Молзи на секои 3 саати откако ќе цица бебето за да му дадеш знак на телото да произведува повеќе. Тоа што ќе измолзеш во денот дај му го навечер...
Зависи за што, најчесто не заслужува.. За неверство никогаш не заслужува шанса, мислам ако ти е во ред постојано да има некој трет во врска, да.....
Оддели ги имињата со запирка.