[ATTACH] [ATTACH] Циркониум коронки имам ставено.
[ATTACH]
41.037
41.036
Тоа е знак да кажеш НЕ на сите тие 24/7 да ги откачиш и престанеш да бидеш слуга психотерапевт луѓе скоро и да не постојат личат ко луѓе ама не се...
Zdravo sin mi 3 god ima opstipacija pie sirup portalac mesec dena i nekako mu se poduva stomakot i ne ode dovolno wc da li nekoj ima iskustvo
Што се деси со сите? Лажат, сушат. Ако некој ми каже надвор е сончево стварно ќе искочам да видам дали е. Зошто толку е нормализирано лажењето и...
Arizonashop MK на фб. Или овде. Ако имаш некој во полиција/војска може да ти го набави легално.
Ајде пиши ми лепото, не се срами. :* Шала на страна, пораките ми се затворени. На женски форум пишувам ко да сум на кафе со другарки, тоа што...
.......[ATTACH]
До таа цена единствено Parfois. Може да видиш и на тему или во некоја локална бижутерија.
@Yes_yes како си? Лумбално се смири кај мене ама вратно сеа пак почна со некои болки
Ај може ќе ти пишат у л.п:D:devil:
Грижливо, емпатично...
Kako ti rekoa da gi pies?
3. Mary Poppins returns (2018 ) 8/10
Па и јас така си викам, 4 години разлика ми личи ок разлика, особено за прво девојче, природата ни е малку посозреана и мислам дека се поразбрани....
Во Њу Јоркер мислам дека имаше. Мазна и тесна на розе а чипкана на кафеаво и бело.
Само едно се молам саканите да ми се на број, живи и здрави друго ништо не ми е важно. Самата помисла дека родителите ќе ми бидат подостарени за 10...
Оддели ги имињата со запирка.