Какво е вашето искуство со полагање полигон? Повеќе пуштаат да се полoжи од прва или исто како на градска тек после трети/четврти пат? Држете ми...
Некоја членка да сподели за Жан Митрев како е сместувањето, дали сте сами или со цимерки, посети и слично
1500ден.
335
Од Куманово да не сте? :D
Мразам празници, од секогаш не сум ги сакала...мислев кога ќе имам деца ќе се смени перцепцијата ама не....уште е истиот чувство, напнатост,...
Мојата е 3ипол, уште рика веќе некои 6 месеци. Поготово за косата, ау… и така си рикаме 5-10 мин, после уште 30 зошто сум ја избањала и како е она...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ти благодарам :hug: Ѓумбир колачиња се, не се меки.
340
Пролет Мандарина или портокал?
Прати мејл или барај ги на фб на Zara Care, ми се има случено па добив рефундација.
:inlove::inlove::inlove::inlove: преубаво украсени. Дали се ова класични путер колачи или медењаци ? Барам рецепт за меки колачиња како медењаци...
Како ти помагаше свекор ти и брат ти со доење. Се надевам сама си била во соба
Нема решение. Плачеше кога го вадевме од бањање, сега плаче од кога ке почнеме да го соблакаме додека го облрчам. Најчесто мм држи јас бањам набрзина...
Само Фуего, брендот на Нептун. Цената е пресолидна а чашите, чиниите ги прави стакло да светат кога ќе ставиш капсула во машината.
која цена е ?
Ми помина девојки ваљда вчера што стоев цело време што спремав од замор беше.вчера бев цел ден на нозе буквално се преморив и се ме болеше мислам.
Зависи како и слабееш и со какви калории, оти има разлика во калорија и калорија од нутритивната вредност у и хранливост. За стомакот најчесто бара...
Оддели ги имињата со запирка.