Да ми помогнете да дешифрирам што ми се случи ноќеска. Се разбудив со страшна болка и стврднат стомак, ама не беа лажни контракции зашто имав болки....
И кај нас едвај чекаат да поминеле 40 дена за да дојдат. Освен моите и неговите други за сега не примам. А и за после 40 со овие вируси и грипови ќе...
Од 4 ипол се напрегаше да седи и го седнував по малце. Денес сме 6 месеци седи речиси без потпора, но не е целосно има рамнотежа :D
Кога си дојдовме од болница само го видоа бабите, дедовците и тетка му, сите со маски, измиени раци и ставено средство за дезинфекција. Друг никој не...
Е ова мене ме интересира. На Божиќ сите одите кај бабата и дедото или кај свекор и свекрва? :D
Честитки мама!! Да е жива, здрава и да ве радува цел живот заедно со батковците :inlove::l::f:.
Овие што ги наброја, веќе не се ни страшни. Страшното го прави музиката, а баш тоа е добро во Blair Witch Project за да биде одличен страшен хорор....
Јас имам 2 на левата града од 2цм. од време на време ме болат ама во овулација или пред добивање. сега правев биопсија ок е ама закажав на торакална...
Е и ја не дозволував никој да ми доаѓа до 40 па неразбрана свекрва ми слава дека правеа доле ми праќаше нејзините внуци да го гледаат па ми беше...
Јас сум 5 дпо, овој пат погодена овулација па ќе видиме
Мила иста бев и јас, дури и на филмови си плачев каде имаа вест за бременост или породување... Фала му на на бога едно имам, се молам за второ, и...
Оваа возраст се многу посвесни дека се без нас, а не доволно свесни дека истиот ден ќе се земат. Е сега, јас имам слушнато од повеќето дека...
Ако несака ќе плаче и таму цел ден. Штом се смирува, игра, јаде, не прави проблеми, не е дека несака градинка. Ако несака и таму ќе одбива се. Внук...
Здраво на сите со сопругот сакаме да заминеме во Словенија но не знаеме од каде да почнемеДали некој знае да не посочи некаде или да ни каже некои...
Мене ми даде, метилирана фолна со Б12 и аспирин.
Кои се поиздржливи?
Прво во правосмукалка, проверувам како влече и во нос. Држиш глава и влечеш. Мрдаат, плачат, се тегнат, ќе држиш малце ,,на сила” и ќе влечеш. Јас и...
Ако се жали на болка при мочкање нема што да чекаш, мора на доктор.
Здраво мајки, Среќна Нова година и од нас, ние бевме малку настинати јас завршив со антибиотик а бебла само со затнато носе, инхалации и спреј....
Честитки мама! Сега си полни раце среќа :l:
Оддели ги имињата со запирка.