Сега наоѓам време да ви пишам, се породив на бадник. Многу убаво искуство, малку да се подоправам и ќе ви пишам во породилни приказни. Ништо не ме...
Не си бре трудна опушти се. Така се затруднувало, со вода шампони и туш. Не си трудна. Направи си кафе и уживај :)
Јас се породив пред 4 дена на ГАК со индукција, бев 41+5 и мораше индукција не бев ич отворена. Сите ме плашеа ама јас многу убаво поминав. Сабајлето...
.
Какво врзување 5-6 саати, повеќе од 1ч не спие ноќе. Цела недела е така, преморена сум скроз. Се буди со плачење, не цица на секое станување, ама...
Музичари кои одат од маса на маса во ресторан (на нормален ден, без повод) и прашуваат ,,која да ја речиме за Вас’’ ми се еднакви на просјаци....
Ние се правиме Европјани, море не Европјани, поарни од Европјаните, ама во тие земји имаат по 3% пушачи, а кај нас 45%. Владава да им објави војна и...
[ATTACH]
Внука ми имаше. Сестра ми чуваа дома дијазепам чепче и одма и го ставаа ако имаше фебрилен напад. Ова беше препорака од брза помош
Вчера Укрина во градот Лавов каде се наоѓаат во моментов западните амбасади и конзулати, близу границата на Полска, била погодена со хиперсонична...
Ова реченица мислам дека излезе од еден шеик во Дубаи, во смисла како тој го стекнал богатството, и после како неговите синови и внуци не ценат ништо...
Оддели ги имињата со запирка.