Си спие повеќе од 3часа среќа немаме толкава мака и тоа мислам баш се должи на темното и на шумот што и го пуштам дури и на дремки. :inlove:Можеби не...
Не ми било вака порано тажно, осамено, празно.. напротив секогаш позитивно и весело ама тоа порано баш порано беше.. никако да излезам од ова сивило...
Дали сте пазарувале од Farmer Boy и како сте задоволни? Читам има доста позитивни препораки.
Се прашувам дали има некој маж што има позитивно искуство со неа или тоа се само жени. Имам влезено во дискусија со неа по социјалните мрежи и можам...
Македонија е една од најлабавите земји за пушачи, затоа и ги имаме толку многу. Едноставно е, колку е нешто полесно и подостапно, толку повеќе...
Искуства со серумов, дали е океј за мрсна кожа? [ATTACH]
Препорака за гел крема за мрсна кожа?
И да, и не. Фифти фифти :D Дали имаш пробано да кивнеш со отворени очи?
Не ја чекај таа порака, знаеш дека нема да дојде. А и да дојде, што ќе смени?! Оди легни си не туку виси на телефон, направи нешто паметно за прв пат...
А зошто му ги отворате ? Мене на педијатар ми рекоа нема потреба од отворање, само надворешно миење и тапкање да се исуши убаво, останати се тие...
Фибро леб земам јас
Зелена република барај. Органско со сертификат
Здраво @TheSecret ,дали можеш да ми пишеш порака,сакам да те прашам нешто за млекава бидејќи гледам дека доста се разбираш :) Јас на тебе не можам да...
:rofl: Не знам кога е тогаш, дедо ми е роден после прва светска, татко ми после 2ра. Двајцата дедовци служеле во војната, што виделе, што било за...
Уметност
@ArabellaStarfall Ами чии војни не биле? Нели им е ова изговорот на сите отсекогаш? :D И тогаш и сега, и мажи и жени лидери, тој им е PR-от, истото...
Јас ова истражување го најдов сега, не прочитав за да можам да ви кажам што точно има во него, ама е во врска со војните започнати од кралици.
Да не испадни ти контрирам цело време, ама пошто сум љубител на историја па и хорор филмови или реални случки во минато со духови итн. Наидов на една...
Како релативно нова мајка која се труди да се информира најмногу што може за да не згреши нешто, многу ми значи кога ќе прочитам мислење како твоето....
Оддели ги имињата со запирка.