Ами убаво е вака таа да плаќа се и на крајо децата да и речат тато шо че прај сам... Душата да ти се распара, кога не знаат што ти се случува тебе...
Многу е лошо децата да се користат за нашите игри, како родители. Тоа е исто како што за се сè вика "прашај ја мајка ти" како друг родител да не...
Ако е добро облечена и заштитена да. Од чистиот студен воздух може да има само бенефит. Ако дува тогаш не.
Никогаш не си го замислувам вака бракот, ако некогаш влезам во брак ама кога веќе игра валкано, играј и ти? Речи им одете кај татко ви нека ви даде...
Баш и мене тоа ми падна у очи. Па он не сака да плаќа. А децата бараат, не те прашуваат имаш или немаш.
Лесно ја советувате ОТСЕГА ДА ПЛАЌА ТОЈ, а досеа на грејс период беше или е умешен манипулатор, бескруполозен идиот што не се грижи за децата? Или...
[ATTACH]
Кога има сонце денски ја шетам по 15-20 минути во количка. Изнаоблечена и со капче и скафандер и вреќа за количка и пак се туфкам да не и е ладно ама...
Не беше кон тебе упатено, ама тешко е да си сам со две деца, без помош, ама две добри нема, некогаш треба и жртва, јбг.
[SPOILER]
Абе да не звучам како сељак, ама тоа е реалноста на разводот. Што мислите, зошто многу остануваат во несреќен брак? Па баш поради финансискиот...
Не јадеме заедно за Бадник и сметам дека тоа е лично право. Уште првата година им кажавме дека така одлучивме. Кој е тука греота и зошто? Да е некој...
На 11 месеци првпат ја оставивме и двајцата навечер откако ја успав, едноставно не сум имала потреба до тогаш, свадбите што сум ги пропуштила не ми...
27+1 од денес
1/10. Firestarter - Stephen King 5/5
[ATTACH]си го купив за мене , стара/млада тоа е, еднаш и јас да си се почастам :D
Фискалната од Зара ми е многу оштетена за скенирање ...дали таа електронската има бар код за скенирање?
Ок, малечко е стварно, му треба време а и стварно е многу тежок процес дур се воспостави доењето.. Не знам друг совет освен да пробувате други пози...
Јас само прашав, што се случува ако место 600 евра почне да троши 500. Јас не реков- разведи се, членката пиша сака да се разведе. Ама, имало многу...
Оддели ги имињата со запирка.