Мене педијатарката ми кажа, веднаш да сменам. Без проблем сменивме. Исто и со хип 3 беше.
Ние имаме 3 дремки Стануваме околу 8 часот, последната дремка гледам да е до 17 часот максимум. Вечерно спиење околу 20h Дремките не се подолги од...
Исто;( не знам колку пати стана сношти. Обично првите 4-5 саати ги спиеше убаво, па потоа стануваше, сношти ни тие не ги поспа убаво. Едно време го...
Фала ви :l: @simonce97 пуштам среќа :*:(fingers)
Citav nekade deka nekoj od new born se preflil odkaj dr.Trajkovski kaj Dr.Tatjana Ili obratno, me interesira iskustvo dali e problem Ili moze taka ?...
Pocnav ja ....mi falese ova chustvo:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:pospana stanata od spienje i ne gledam nisto
Абе порано ќе се фателе за рака и се знаело одма дека се дечко и девојка, сега ќе се утепаат од плескање и не знаат на што се. Вака расчисти си уште...
За што се овие MegaBComplex ? не штити на доење?
@Mumoftwo30 поздрав срцка :hug: [ATTACH] Најјубав ден да си имаш :sun:
Земав б6 и б12 да пијам и ти помина низ слично? Не сум те прочитала
И јас сум кај д-р Ивановски сега сум во процес. Докторот е одличен, знае да направи шала, има топла душа, приступачен е, но и реален. Инаку и јас сум...
Дали има тема за некој што лежел на гак (патолошка) ?
Дали некој користел козметика на Mushie (мислам ја нема во мк)
@Mumoftwo30 мислам дека мојот иден сопруг е свесен дека син ми спие в кревет со мене. :D Шознам, сакам мажи шо сакат мачки. И стварно голем ick ми е...
Со ивф, кај Лазаревски
Здраво девојки. Совет за резултатите, пиев цел месец Еутирокс,и сега едниот хормон анти тереог. ми е уште повеќе покачен.
Бро, прво видување мислам:fubar: Ниту ти ја знаеш, ниту карактер и знаеш, ниту можеш да имаш емоции. Само очајно сакаш да се ожениш. Најнормално...
Еднашка со мт травел имам одено. Убаво си поминавме, 1000 ден, прво во центар се шеташ, потоа космос и икеа
Дали има уште некој што ја користи оваа пудра? Ја имам користено одамна и знам дека ми беше супер ама сега гледам сменето пакувањето, дали пудрата е...
Продавам adidas bubble патики 21 заради згрешен број. 1000 денари
Оддели ги имињата со запирка.