И кај нас е полошо, порано ќе цицнеше ќе презаспиеше за буквално 7 минути а сега по саат се врти низ кревет. Мада мојава и со забиве се мачи горе...
Примив 3 пати зреење, последното беше кога ме примија и ми закажаа царски, по 3то зреење утредента ме породија.Мене ме пораѓаше д-р Адела Стефанија,...
Да да пробај затемни, во потивко... во однос на ад пред спиење пробај давај повеќе пр +30мл ако пие. Веројатно не го држи.
Каде што одиме за преглед во истата зграда од шалтерот лево низ вратата прва десна врата мислам беше.
Се надевам тикток ќе е банирано, се надевам луѓето ќе добијат смисла за приватност. Не секој треба да знае шо си плескал и кога. Се надевам ќе дојде...
Здраво, дали сите користите пробиотик за новороденчиња? Ние сме 2 недели и уште не му давам иако педијатар ни препорача затоа што баш му работи супер...
Месец ипол. Ама ја вадам од 20 дена секогаш кога е убаво и чисто надвор.
А јас па имам одено, се ми погоди а и ми помогна, прашував за другарка, с кажи ми може некој што навистина мислиш дека е во ред ако може и контакт
Не, земавме на цептер, реверзна осмоза.
И јас сум јарец и не си го сакам знакот :D
Ја гледа ли некоја новата на сител? Смејството? Да ми даде вовед, бидејќи не ја почнав од почеток..
Дали некој знае каде можам да ја најдам Додир Свиле од Балашевиќ во Македонија исклучиво? Или пак, дали доколку некој ја има, да сака да ми ја...
Дали некој до сега користел спреј за превенција од мигрени Ремиг?
@FriendOfDorothy Заборавив горе да едитирам :pizza: Да се надоврзам, "All the things she said" ми е една од core memory песните од детството, luv...
Маж ми е вклучен уште од сам старт. Спиеме заедно 3 на спална и кога се буди тој тапка по газе јас правам млеко или обратно. Спие со цуце некогаш ја...
Ѕирни го t.A.T.u. ¡20 years later! на јутуб. Зборуваат за целиот маркетинг-концепт кој им бил наметнат од продуцентот, како успеваат да станат...
Љубители на трилери, топла препорака! [ATTACH] Го гледав во Синеплекс, искрено не трепнав, стварно ми се допадна. Психолошки трилер е, релативно...
СДК: Го сонував Том Харди пред некој ден :inlove: [IMG] Мора да е тоа, кој го сонуваш, на тој му недостасуваш, нема друго објаснување :~:
Ова не сум го знаела, но супер чим се активни вака така. :D Тату ми беа the last straw во одлуката за изучување руски. Отсекогаш сум го сакала...
Оддели ги имињата со запирка.