Се согласувам со тебе. Ако има бременост сите ќе покажат. :D
Со оглед на тоа што ти си пишувала прва, овој пат јас би чекала тој да пиши и да иницира да се договориме за точно време. Ако навистина сака да се...
Здраво, дали може некој да сподели искуство за пораѓање во Систина кај доктор Гордана Петровска? Ви благодарам :inlove:
Мислам дека прв пат ја играм играва, не сум ти ја пишала Елена претходно. Kiss: Лозано Marry: Кире Kill: Теодора Слаткар, Мими Јовановска, Ламбе...
Тогаш ќе гледаш да има последен прозор подолг, да не спие толку доцна. Ама не верувам дека и тоа ќе помогне, за жал. Едноставно некои деца не спијат...
41.063
Толку ни беа, 2 часа до 2 и 15.. не го заспивав одма ако немаше знаци дека му се спие, ама обично плаче кога му е време за спиење, па ги жули...
41.062
41.061
[ATTACH]
И јас ти препорачувам да пробаш. Моево бебе така се научи да цица, со силиконска. Негде 2-3 недели теравме така, па после пробав да ја тргнам. На прв...
Kiss: Елена Ристеска (втор пат ми ја пишуваш. Да не ми ја местиш намерно?) :D Marry: Катерина Ивановска Kill: Сергеј Варошлија Влатко Лозаноски,...
Пиши му и прашај го што бидна со договорот за кафе. Ако избегнува одговор знаеш што понатака.
Kiss: Стојне Marry: Лазаров Kill: Андријана Јаневска Сергеј Варошлија, Катерина Ивановска, Елена Ристеска.
Или се срами или веќе му се отпило кафето. Пиши му ти, како за потсетник.
Не сум за никоја партија :D Kiss: Дани Димитровска Marry: Сара Мејс Kill: Снеже Велков Андријана Јаневска, Стефан Лазаров, Стојне Николова
Најбитно е бебето, ама како некој на кој му е важен и физичкиот изглед си реков време е да се посветам и на себе. Среќна мама среќно бебе :l:...
@Stone син ми беше исто многу лош со спиењето и тоа траеше се дур цицаше и користеше цуцла, плус додека му излезат сите заби, нонстоп се будеше. Сега...
Му пишав на Иг прва на еден тип кој ми се допаѓа и тој ме покани на кафе , му реков ок може ќе се договориме. Од тогаш го нема да пише, јас му пишав...
Оддели ги имињата со запирка.