Би одела со собрана коса во пунџа, две праменчиња виткани напред да оставиш малку, ако сакаш да играш на сигурно: розе штикла/сандала, ако не, можеш...
Баш дека зимаат плата, благодарение од наши месечни придонеси, нема за што да им се дава. И народот така ги научи. Морало кај тој и тој да оди. И на...
[SPOILER] Во 2025та околу 50% помалку од 2024та година. Ноќе гасев гас и преку ден повремено го пуштав, а не како лани цела ноќ на пример заборавено...
Можда вистина 2016 се повторва во 2026 зошто ако едно нешто во мојот impressionable раст и развој имав е ... ✨геј фанфикција ✨:D Првите две епизоди...
Не ме распнувајте ама овој Илја ќе го прегазам со трактор. Многу ме иритираше однесувањето општо како карактер. Навивав ептен за Скот и Кип, многу...
Еве ме мене пак, прво ми текна тука да се исповедам:D Деновиве имам проблем со леќите, не гледам убаво и не можам да возам, мора секаде со такси да...
Има ли некој бањарка од Ozdilek, да пише како е задоволен? Или од друго место од кај да земам, да не е Стружанка?
Znam Angel, vo tie sum... No nema benefit za zal, ne sleduvalo nisto, prasuvav...
Здраво Дали можеби некој имал искуство со вакво црвенило? Се појави само на едната нога кај 1год дете, не е баш во делот на пеленска регија туку долж...
Душекот на кој моментално спијам ми е многу тврд и непријатен за спиење. Дали наддушек би помогнал во случајот? И препорака за наддушек.
Еве пак пример кога човек вибрира негативно. После Vollnarkose имаше главоболка три дена и поради тоа немав мир. Дури вчера попладне знаев дека...
И лето и зима. [ATTACH]
Два пати што појдов супер поминав. Со анестетик беше, само благо скокоткање осеќаш. Препорачливо е 3 пати годишно, еднаш направив во 2024 (откако...
Карпош. Не сум прашала а баш и мени одамна не сум загледала, ама варени јајца објаснува како им кршела учителката за доручек :D Инаку одамна ни...
Дали ги разредуваш со малце вода? Сакам да дадам пред годината. И мене ми се омилени Леска, тој со семки од тиква не ми е пробан ми изгледа интересно...
Во пресрет на празникот Богојавление, за најважното. 1. Кон водата за Богојавление (Агиазма) се однесуваме со должно почитување. Вода за...
Имам нарачка од Алиекспрес и пишува Пристигната во наизменична пошта (излез), но тоа е на 22 декември. Дали вреди да одам во пошта и да видам или ќе...
Супер:inlove:
[ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.