На аптамил пронутра? А колку пие вака у текот на денот колку мл?
Здраво, матичен гинеколог ми кажа дека не треба да пијам никакви витамини додека дојам. Околу мене сите ми кажуваат дека треба да пијам зашто бебето...
Ја да не звучам ко некој conspiracy theorist ама последниве месец дена и кај мене во населба се појавени многу нови. Со години живеам тука, на 90% од...
I dali gi setate vasite bebinja nadvor so ogled na toa deka mnogu e ladno
Сега од утре почнувам тоа го кажав, ама не ми е јасно каков леб да јадам за ручек освен тонус? Тонус кога наоѓам кога не,сакам да си спремам дома....
Моја препорака ти е да не ставаш. Ништо не им е. Доволно си се заштитени со топла јакна/скафандер и капа. И мене една комшивка на секое мое...
Mamicki da ve prasam moeto bebe e rodeno 31 nedela i sega e 2.5 meseci hronoloski, a koregirano 25 dena. Glavata koga lezi i koga e budno seuste ja...
Мене др ми рече да дадам на 6м глутен, со паузи. Исто после 6м да воведам и месо, прво да направам каша со водата од месото а нареден ден и месото да...
Не сум ставила и јас досега ама не бев сигурна што е правилно. Постариве ме напнаа со тој шал па викам ајде да прашам што се препорачува.
[ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH]
Aroma ekleri so visna :inlove: [ATTACH]
Мислам дека е до крај на февруари, секоја година најефтините а најубави работи ги имам купено тогаш.
Да направиш јас имам две направено.Потребно е да видат ако имаш воспаление,септум кој секога не се гледа на ехо.Кај мене првата беше во ред.На...
Audrey Hepburn
[MEDIA]
Не. Воопшто не се препорачува шал на мали бебиња. Има ризик од задушување, недај Боже.
[ATTACH] :inlove:
Оддели ги имињата со запирка.