Ние плативме по 20 евра од човек, ова за Битола.
Убав ден денеска охрид, народ собрано, сонце, се чуствуваше некоја пријатна атмосфера. Крстот го фати некој си мартин гоџо, со среќа нека му е. Е...
И јас сум по цели денови дома... Искрено да си кажам страв ми е од вирусот па и дека астма имам мислам дека ако ме фати толку ќе ми биде... Додека...
Здраво Не можев да најдам нигде ваква тема,па да прашам тука Дали има некој што завршил обука за човечки ресурси на приварниве академии кај нас?...
Најсмешно, ако не и најтрагично е тоа што замисли до свеќата ми дое... Значи со денови ја мислев и премислував, као не бе шо ќе ми е нешто такво,...
Ахахаххаха, извини ама смешно ми е за свеќа у комбинација со тоа што ги отпиша. Као не бе не зиам, ама ај свеќа дај.
Не се собираат, поточно не се враќаат. Само full size пакувањата. Порано ги чував, еден куп имав, ги мирисав, на некои се имаше задржано мирисот со...
А сега по ново, ме интересира колку време треба да помине од еден ваучер до друг? По старо беше да поминат 6 месеци од трансферот, дали е исто или...
Малта [MEDIA] Молдавија [MEDIA]
Нема ни јас да те тешам, ќе заврши и јас не знам кога ама ќе заврши некогаш. Јас за облекување облекувам и тој си плаче и јас не реагирам и се така....
Тие „гелови“ се повеќе као купка за во када, ама конкретно овие проаѓаат и за под туш. Инаку, паметам дека во Зегин имаа и пилинзи, имаше еден со...
Продавам транспортер , количка и седиште за во кола
Па кога е најлогично, најразумно и најчесто произлегува од љубов и грижа. Како поинаку? Круша под круша....тажно е лебед меѓу патки да расте , а и...
А ова со тестовите мислам дека е многу индивидуално, мене Selfclear на 1 ден доцнење ми покажа негативен, лабоквик пред да добијам го направив...
Фала ви
@Mr.Limonko Мислам дека ни таа не е спремна на заеднички живот, иако можеби мисли дека е, нема факултет завршено, се уште учи, не е спремна на тој...
Женски предлог место за прослава на прв роденден во Скопје? :wasntme:
Ова па и малце тешко би ми паднало дека за одмори се зборело ја у болки |( скроз безвезе баш ме зачудивте јас имав најдобар однос стварно освен една...
Многу ми е жал за се ова низ што поминуваш, но не си требала да си одиш без преглед. Таа амбуланта работи 24/7 и е за непредвидени ситуации, не за да...
7ма
Оддели ги имињата со запирка.