За да не плаќаш, направи повеќе нови маили. А за меморијата на тел направи бекап на фотографиите и слободно фактори ресет ке избрише се и нема да...
Да, имам светло смеѓа природна боја. Само мојата боја е + бланш.
Не на Гугл фотос, меморијата на тел ми е полна и затоа не можам апдејт да направам. На Фотос плаќам месечно, имам меморија таму.
Доколку на Гугл фотос ти е полна меморијата, направи уште еден нов маил и прикачи ги останатите фотки таму.
Кај нас овие се покажаа ептен ефикасни https://zegin.com.mk/mk/marnys-protekt-junior-20-shishenca
Ima li nekade isplata denes, chitam na fb dobile ama nekako mnogu rano
не мораш да го поднесеш, мн луѓе не ги чуваат, не се секирај :)
Гледајќи "Се или ништо", секој ден се помалку верувам дека некој има среќа. Можеби затоа и сме на дното за најнесреќен народ во светот. Пред...
Можеш. Ја секое месо, риба и зеленчук ги варев во тоа од филипс.
Снегот вчера сите не изненади. Ама баш сите. Орце на пример не можеше да верува. Кога отвори прозор, мислеше дека памук паѓа, па затоа се скијавме на...
За целодневна настава има програма и две наставнички кои се распределуваат за да може децата во текот на целиот престој да работат на материјалот....
Пред твоето мислење имам пишано за добар фризер. Мио, Адо и Иво, од сите сум задоволна.
За промена на адреса нема потреба од менување на пасош.
Каква госпожа со пари. И плаќа швалерот. :D
Србија
бејби лав 1 мислам се околу 300денари. Ние почнавме со нив но ни пропуштаа, се префрливме на памперс. После пак дадовме втора шанса на бејби лав пак...
Дали имате проблем да се логирате на ТИМС, добивам порака, your password has expired.
Да не те закача некој на факултет? :^):muscle: Иначе, од овие помаливе школи за боречки вештини, мислам дека повеќето тренери држат и приватни...
На природната боја ли вадеше прамени?
Сакам да видам како е да се биде во важа кожа и...колку стварно боли. :rofl: Бај д веј, може да се смени пол, ама не сум јас за такво нешто. :puke:...
Оддели ги имињата со запирка.