на колку цм од анус се тие дивертикули,,каде точно лоцирани и симотоми кои имаше
Живеам пред се многу брз живот, со многу цели за иднината, многу грижи, амбиции, и тоа придонесува некако за мојата анксиозност. Мирен ми е животот...
Девојки, на доење сме со 7 неделно бебе кое брзо и силно влече од града кога цица, и кога градата е полна си цица без проблем, но тоа трае 5 минути...
Тамара Каролина Гочева или Елена Ристевска?
Убавини, од каде е?
Ја добив на наградна игра :sun:[ATTACH]
Го имаш на промоција заедно со кармин во Космо во Дајмонд, не знам за другите, таму го видов. Имаше избор на повеќе нијанси од кармините, само...
И мене после бременост ми стана низок и не можам да се навикнам, не сум слабокрвна. Деновиве едвај функционирам, кафе полошо ми прави. Пијам кока...
Книга и кафе, се разбира [ATTACH]
Ист ми е притисокот Дури некад глава ме боли и ми се повраќа од нискиот притисок Кока кола обавезно, сокче некое си имам до мене, мноооогу вода,...
Ритко Калиопи или Тамара Тодевска
[MEDIA]
[ATTACH]
Влатко. Боки 13 или Ритко?
4часа до 23-4 степени. Некаде пишува и 6часа
Jas gi imam noseno vo Pingvin kaj trener Misko, zadovolna sum, moite bea pogolemi 7 godini ama po 3meseca veke plivaa vo golemiot
Сум проверила не сум слабокрвна одувек ми бил овој притисок од коа памтам за себе.
Затоа што не сме вампири. Зошто во кафичи не служат ракија?
Оддели ги имињата со запирка.