Следи некој за recall на млекава? Вчера ми излезе за некој Аптамил, сега пак за Nutrilon PROfutura . Ова го нема кај нас, ама некако повеќе фирми се...
А што толку има во Спар што нема во Кит го … па ќе полниш колички.. а и ќе биде многу поскапо ти што мислиш?
Ние кога лежевме у козле му земаа крв на син ми и бараа некој да ги однесе во авицена зашто они немаа реагенси. Не знам зашто некој не би ги признавал
Не сум сигурна ама мислам дека ми падна чепот според описот што го читав на интернет. А и ми почнаа болки на секои 20тина минути како затегања на цел...
Кога? Може линк?
Мегу првите житарки може да се дава тој дека е безглутен. Не се приготвува само се меша во каша и треба да отстои 10тина минути да упие течност
Да пишам и јас, одамна не сум пишала беше драматично јадењето дур искачаше горната двојка 9+++ Вчера Д: мултигреин инстант кутија хип со ад +...
На Тему :)
И мојот беблак голем се пушта така веќе некое време, ќе нарачам постапалки за роденденов.:inlove::inlove::inlove::inlove:
Јас лани додека не бев бремена имав една циста на лева града. Во октомври пак бев на ехо и кажав дека сум бремена, ми рече докторката дека сега...
Па мојот веќе одамна не сака овесни каши и слични работи. Јаде за доручек ко нас. Лепче и јогурт, макарони со сирење, палента, лепче со путер и...
Да, се согласувам дека лековите за патолошка треба да ни ги покријат. Мене ни клексаните не ми ги одобрија затоа што специјалистот гинеколог што ме...
Како да му исчистам на три годишново црнки од носот? И брат му има, ама овој мал е некако за црнки. Абе типични црнки, оние со точка цена. Не би да...
Кај мене на таа возраст ка исфрливме дневната дремка. Нема што не пробав ама така се повеќе нервирав. И одлучив да не ја успивав денски и ми беше...
Искрено не ми текнува за што беа тестовите, ги бираше докторката ама мислам дека не направија баш на цел панел туку 20тина… Преку крв од вена ги...
Нешто газирано ,или благо ,кафето и мене не ми делува добро
Треба да го смениш начинот на живот, за да ти стане поинтересен и да се избориш со анксиозноста.
Кај мене и тоа не упали ,типот упорен кој не се откачуваше,ќе најдел пари и ќе сме си имале фамилија (деца,брак). Јас дури и пари не му барав за...
Оддели ги имињата со запирка.