Летото максимално ја искористивме летната количка тогаш во Охрид бевме, а за тука дома трициклот го користиме и сака да се вози тоа кога уште топло...
Здраво, бевме ние на матичен лекар и потоа на дермстолог, сега ни ја сменаа пак кремата, се мачкаме со микорил... не гледам подобрување со месеци....
Пет години ти стојат во кредитната историја потоа се бришат...Зависи која банка како гледа ..јас имам доцнења по 45 дена па банката не направи...
[MEDIA] [MEDIA]
Колата ми е 2007 година и нема опција за изофикс. Бебето е 6+ месеци и веќе ѝ е мал транспортерот. Сите седишта што ги гледав се за таа возраст со...
Мајки здраво, бебушот ни е 1 месец, на спиењата вечерно време неколку дена веќе како немирно спиење, ржи како да се напнува незнам како да опишам.....
Имате користено некој за виткана коса што е добар? Во потрага сум по шампон и маска, ама стварно да се добри
Beloto nautro so pojadok, crvenoto vecer isto so hrana
Препорака за шампон и регенератот за многу оштетена и сува коса.
Да такви се, од тие сум имала, не сум забележала дека не е 100% овошје. Имаат некои каши и на Хип, природен конзерванс е.
Препорачуваат чај од жалфија да се пие иако лично искуство немам.
Патики купени на 11.11 во Спортска продавница се излитија кај прстот скоро и ќе се скинат :fubar: купени 7000 ден. Фискална сметка чувам,можам да ги...
Барај ги XL shoes на ФБ и Инста. Линк од ФБ и линк од Инста, имаат купишта обувки. [ATTACH]
Здраво девојки, може ли препорака за добар гинеколог во Аеродром Ви благодарам :*
Има црта и шурчек само не е толку сензитивен . лично за мене нај катастрофа тестови ми се . со син ми ден два пред добивање буквално негативен ми...
Утро [SPOILER] Денес се разбудивме со доволно снег и од старт дали да се носи на школо или не? Ме мрзи кола да чистам улиците не се сеуште чисти со...
Му давам со шприц што го имав од сируп но можеш да најдеш и во аптека. Точна доза е 2,5мл и му давам секое сабајле после јадење. Моето го пие со...
Женчиња здраво, две недели откако сум породена, кај вагиналниот отвор имам чешање веќе некои 5 дена, заздравува раната или пак може да е инфекција?...
Девојки, тие што пиеле proven pregnancy како сте ги пиеле витамините? Со кој редослед? Бидејќи има две апчиња
Оддели ги имињата со запирка.