Аријана Гранде у новото интервју за Vogue, ја изостави Ники Минаж додека даваше интервју и зборуваше за своето шоу на Coachella (од 2019), ги спомена...
Само на измолзување кога бев. На секои три часа се измолзував. Навечер ако поспиеше бебе останував до 5 часа. Вадев доста млеко така го одржав мислам
prodavam: knigi: Monetarna ekonomija kniga kopija +materijal i prasanja od libro Nebankarski finansiski institucii kniga kopija +prasanja Fpi (...
Абе види сеа, стварно да треба да дојде крајот на светот, и јас би отишла последните моменти на плажа да ги поминам :rofl:
[ATTACH]
Омекнувач не ти треба. А за да си бидеш сигурна земи си го тој што си е конкретно за бебенце.
41.113
https://bellina.mk/prodavnica/akcija/kozmetika/serum-protiv-akni-i-fleki-so-tri-vidovi-na-cink-7-ml/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=D...
По колку пати се одмолзувате на ден? И на колку часа е препорачливо?
Со деца у Хрватска, аууу, таа некоја милионерка.
Ништо од ова не е бебешкo стриктно, на бебешките работи си пишува frosch baby. А омекнувач не ти треба според мене секако, не знам ни дали има...
А јас сум заљубена во Лука Дончич 8)
Ставај масла пред да ја миеш косата, нека отстои намачкана барем пола час. И земи си маска за коса со кератин. Каква било, можеш и Балеа winter...
Не , виша медицинска школа не постои наназад 20 години и повеќе. Тригодишните студии се стручни студии и припаѓаат на квалификациите што се...
Џорџина била единствената ,,сиромашна" смртничка меѓу гостите, останатите биле некои извршни директори на Apple, Amazon, Zoom, кралицата Раниа од...
Не мора да е од ист или сличен материјал, ниту пак да има сличен изглед. Јас не сакам премногу униформираност, па би одела со некоја скроз црна подна...
Ги има некаде на попуст?Пиши во соодветната тема ако можеш, како си задоволна.:)
Американка која верувала дека ќе дојде крајот на светот, ги собрала децата и отишле во Хрватска. Па апсења, па глупости, ги украла децата.|( Сдк,...
Многу често доење и мери температура. Ако ептен не може да дише, одете во Козле.
Девојки сега на кивање ми протече ко да се подмочав , дали е можно да истечува од плодовата вода пошто овие два дена и чепот ко да ми паѓа :wasntme:...
Оддели ги имињата со запирка.