Колку што се сеќавам првиот ми беше оскудно крварењето, за после вториот да ми биде како и предходно. Уште првиот го добив на 27-28 дена како и...
Ве молам препораки за добар доктор по приватните болници од ислуство. Треба да ја вадам жолчката сакам лапароскопски. Неколку месеци е откриено дека...
Па Македонците што прават последните 3 години? Величаат затуцани муслимани, шират исламска пропаганда. Го гледавте кумановецот што патувал во Иран...
После колку време од оперативна хистероскопија ви се врати во нормала менструалниот циклус?
Имав и јас проблем со очите, ми солзеа од пудра, а секаква пробав (од дрогериски мислам). На крај се вратив на бб крема, или ако веќе ставам пудра,...
Најверојатно да, а може и некоја од помошните состојки да не ти одговара. Мој совет, стисни заби издржи барем 2-3 недели. Ако и во тој рок не осетиш...
Имаше информација дека на клиника за гинекологија и акушерство ќе отворат амбуланта токму за млади над 19 години што сакаат да ја примат ХПВ...
Јас од понеделник се враќам на работа, бебка ќе биде точно 9м. Дома ќе ја чува дадилка, истата жена и големиот што ми го гледаше до 2год, па потоа...
И те како има социјализација после година, не си свесна какво човече ќе имаш дома, не дете. Значи се разбираат, враќаат и тек учат ново и примаат....
Поклонувам кадичка со испуст сина, мнигу малку користена со држач, торба за бебе од систина (некористена) и бебешки играчки. Ако знаете на некој да...
Јас имам 40 год. Со амх 7.91. Закажав термин за консултација кај една клиника и веднаш кога виделе ваучер почна да ме спремат за терапија а јас им...
Еве ме пак. Во аптека не можев да најдам Елицеа на Крка,па земав Зепира. Знам дека само фабриката е различна,ама прашањето ми е дали е можно да не ми...
Имам пишувано и претходно откако престанав да користам пудра секојдневно, особено од корона навака доста ретко, сега кога и да аплицирам имам проблем...
[ATTACH] Побарајте ги на фб е овој профил, консултирајте се, дали освен дефектолози сте биле и на лекар за тематиката?
[ATTACH]
Цело време си викам и никако да те прашам, од каде ти е ќебенцето/прекривка што и да е? Преубаво е :inlove:
Помагајте како да постапам, се убив од нерви и плачење. Никако со јадењето. На антибиотик сме, не може да не јаде воопшто. Сакала пржено јајце, ок...
ќе беше изводливо да не ми стануваше бебево во 4ипол хах. Да почнам во 3ипол да станувам за да е пред неа (facepalm)
Јас па дојдов од 7ми да се пожалам. Весела си е денски ептен зрачи ама успивањетоооо леле урла дури зајдува. Особено на дремки значи скроз не сака да...
Оддели ги имињата со запирка.