Ne si go gubi vremeto kaj nea. Vrska nema
Што ви е, бре? :^) Девојката си бара друштво, не се редете ко очајници.
Извини јас сега гледам. Како е сега?
Јас пијам 2 од 75мг, по едно сабајле и навечер.
Pa ako e za taka plasticni hirurzi ne treba da rabotat devijacii.Vo turcija sto momentalno bese i sega e najpoznata najdobrite doktori se orl...
Не е сосема друга роба, ама немаат се во продавница од тоа што е онлајн. И јас за 90% од тоа што ќе проверам ми вика дека нема. А еве сега баш...
[ATTACH] :wasntme: Сите ќе ги прешиша.
[ATTACH]
[MEDIA]
Здраво Како оди процедурата за пренос од стар на нов матичен лекар? И дали со сменето презиме треба да поднесам нешто некаде?
Зошто на страната на Reserved ниту еден производ од било која величина не дава достапност во продавница во Скопје? Сакате да кажете дека сосема друга...
Се ојде у ку ац… се во корист на скандинавците, од сам почеток.
Ова се прашања на кои не можам сега да дадам одговор. Си барам потенцијални нови пријатели. Зошто прашуваш? Ако се пронаоѓаш пиши ако не не ми тепај...
Јас бегам од баксузи, I'm sorry. Затоа што wdym во иста недела те отпуштаат од работа и паук ти го дига автомобилот... навистина не можам да сум...
Па првата средба кој да плати? Или ќе се дели сметката на пола? :lol: Или прошетка во природа ќе биде? :?: Т.е. ти си бараш нови пријатели или за...
Da,kaj dr.Peev,vo cetvrtok e vo ambulanta na klinika,otidov,na shalter kazav deka sum za blefaroplastika za konsultacija/pregled,me povikaa,me...
Џабе е 190 кога просекот и енергијата се 15 см.
Имаш на тему исти за џабе пари. А за безбедни сигурно, составот е фластер со жичка како на маските што има
Многу се вкусни. [ATTACH] [ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.