Здраво дали може некој да сподели искуство по предметот Договорно право, кои прашања најчесто ги поставуваат на испит
До 5ти месец беше со плачење барем неколку пати неделно доенечки штрајкови… после 5ти месец веќе не се случило и продолжи најнормално да си цица,...
И ние завршивме во болница инфлуенца, плус воспален дел кај гркланот. Па така со брза помош и кислородна подршка стигнавме болница. Изгледа и моето...
Здраво, каде можам да ги најдам решени домашните сметководство од збирката? дали ги има некој да ми ги прати?
Да плачам на оние лопужи ? Не , ама не фала . Моментално не живеам во МК , ама и да се вратам , никогаш веќе нема да аплицирам за бизнис .
Sonce vo tvoite rusi kosi-Toshe:inlove:
За тоа дека прават проблем незнам јас ги правев сите во лаор а дека прават проблем за пролактинот дека е покачен да ќе прават среди го за 2 недели и...
@m.m12345 Девојко, се изнервирав само што те прочитав, можам да замислам тек тебе како ти е. Освен да ти речам бегај од таму и спаси се, друго не...
Благодарам Фемина,Благодарност до сите членки/членови:l:Подарокот е прекрасен:bow:(извинување до сите кои сметаат не заслужен)[ATTACH]
CIA во акција
Ти пишав порака, околу исхраната и витамините, малце сум преплашена…
Понекогаш не нè повредува тоа што нешто завршило, туку тоа што било изградено на зборови што никогаш немале намера да станат дела. Кога некој знае...
Ти благодарам за се љубов моја... :l::hug::hug::hug:
Случајно ја најдов и кога размислувам не ми е текнало да сум ја слушнала на некоја свадба до сега. Заборавена е, а многу е убава. Обично се тие некои...
Ме зачудивте, прашав на шалтер треба нешто, рече не за бебиња до 1 год е бесплатно. Со упат бев од матичен.
Нормално е столицата да станува потврда. Веќе внесува цврста храна. Ќе видиш дека и со тек на време, ќе има кака како возрасен да кажам. Не очекувај...
[ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.