Ft4 8.66 ref vrednost 7.86-14.41.Podeleni mislenja nekoj vikaat malku nisko drugi ok.Sto mislite vie
Мене многу ми се допадна "Нирнберг". Одлично е опишан ликот на Геринг и доловени се неговите мотиви. Не е ли номиниран филмот во некоја од...
И second hand може ако некој има :):l: herveleger
Сакам да прашам дали е добра плата 45 000 ден за почетник лекар без искустбо во ПЗУ, дали знаете како се движат платите на лекар?
Дали 45.000 ден е добра плата за млад лекар без искуство? (Прва работа)
Здраво. Немам никој близок во медицина па да прашам дали 45.000 денари е мала плата за лекар без искусто (тоа ми понудија, и ми нагласи дека во март...
Дали се одлучи и направи?
(facepalm)
Фала многу на објаснување.
Ресана никако. И само чоколада пудинг од најблиската пиљара што ќе ја дофатиш. Тука ти е хемиската формула утната (facepalm) Само бисквити/плазма...
Машала машала, има се може се :cash: Градоначалникот на Битола само во недвижен имот „тежи“ над 600 илјади евра [ATTACH]
[ATTACH]
Им поминале или овие поминале? :wasntme:
Немам никакво искуство со ова. Целата шема е наши луѓе се поврзани со агенции за вработување од Индија, Непал, Бангладеш. Ако успеат да ги вработат...
Не знам скептик сум, учам од туѓи грешки. :D А и пробувам да ги поврзам вкусовите апстрактно мислам дека ни таа комбинација нема нешто многу да спаси...
Така и си мислев. Децата од кај Надица ги викаат хидронефроза 1-2 степен на клиника. Дебилката си поставува дијагнози за само контроли да има, пари...
[MEDIA]
Батали тие американски глупости мешање благо со солено. Пробај пудинг со бисквит или плазма одозгора. Нека се зготви пудинг прво, па стави во шоља...
Оддели ги имињата со запирка.