Честиткии да е жив и здрав :l:
Немам Имаш ли бејзбол палка?
Живеам во Германија и ги земав во Rossmann
Во мохито, зара, страдивариус
Корпи за алишта имам на секој спрат . По една во двете бањи , помеѓу собите на децата . Вака нешто само во крем боја . Поделени се со преграда , за...
Те разбирам целосно и верувај – многу од нас се во истата ситуација. Ако нешто не наоѓаш , значи дека тоа нешто нема свое место. Не знам за што...
И јас имам место, не знам точно колку е, ама има, можеби некои 7-8 метри долен дел...ама лошо е испланиран, има отворени делови што не ми се...
Женски јас се породив синоќа, на свет ми дојде мојата втора среќа Михаил во 10 часот. :inlove:
Го видоа уште на ехо дека е умотано? Да, константно сум со контракции нема да издржам 7 дена да седам дома вака. А не се отварам, не ми е јасно од...
И секогаш ризикот пред очи да се има : манипулации на вратот, популарното крцкање нели на врат што убаво звичи и изгледа, може да доведе во ретки...
Ft4 8.66 ref vrednost 7.86-14.41.Podeleni mislenja nekoj vikaat malku nisko drugi ok.Sto mislite vie
Мене многу ми се допадна "Нирнберг". Одлично е опишан ликот на Геринг и доловени се неговите мотиви. Не е ли номиниран филмот во некоја од...
И second hand може ако некој има :):l: herveleger
Сакам да прашам дали е добра плата 45 000 ден за почетник лекар без искустбо во ПЗУ, дали знаете како се движат платите на лекар?
Дали 45.000 ден е добра плата за млад лекар без искуство? (Прва работа)
Здраво. Немам никој близок во медицина па да прашам дали 45.000 денари е мала плата за лекар без искусто (тоа ми понудија, и ми нагласи дека во март...
Дали се одлучи и направи?
(facepalm)
Оддели ги имињата со запирка.