Ама него тие гаќи пелени ептен го стргаат, пробав и најголем број и не му се удобни искрено. Не знам дали е до тоа што моча напред оти и досега...
Ако може некој да ми каже што им прават на луѓето таму бидејки сите се понашаат како да имаат ментална заостанатост почнувајќи од HR до менаџмент. Ми...
@J. T. Како што самата знаеш и си свесна, спречи го развојот на чувства кон колегата. Те нападнаа па уште и обвинија дека тролаш ко да е којзнае што....
Нели? Сосем друг крај замислував, баш добар плот твист беше тоа. Ако го има уште во Синеплекс, го препорачувам и јас. :inlove:
[ATTACH] The Housemaid (2025) Не сум голем фан на трилери, ама овој ми остави многу добар впечаток. Не очекував да се развие дејството ко што се...
[MEDIA]
И да не се заборави девојкава доби шамар од брат и,во расправија.А вие кај што гори огнот масло додавате,да ја заклучи собата.За една соба од 10...
Ауу колку е луда оваа Ѓорќем како и да се вика, како некој сериски убиец ми е Фатих поарно да го сменат, ептен ладен тип е , една фаца има, и за...
Правеше и гастроскопија и колоноскопија? Каде? И мене ми дадоа еманера, ама ми закажаа и колоноскопија. Малку сум исплашена.
Морав да го решам, што е ова галама у ниедно време, нели треба некој да спие ]:) :D :yawn:
Многу од ликовиве се тотално некомпетентни да дебатираат, ем незрели, ем немаат нишо доживеано за да солат памет. @Biljarkata ги реши, гасиме нет....
Кокосово
Ако вака мислите ич не треба да не изненадува кај оди светов, загреота. Заљубеноста е минлива, љубовта останува. Без да го цитирам џипити, да ви...
Сакаш конструктивен и убав муабет? Ти имаш потреба од некој да бидиш слушната, да разговате и слично, ете сте се погодиле со хоби. Со овој тип...
Оддели ги имињата со запирка.