За симултано доење и дохрана само авент / провери двојка дали е протокот и шишето држи го под прав агол ако нема сила да повлече убаво
Едноставно не е можно да контролираш дали ќе имаш пеперутки кога ќе збориш со колегата, тоа не се контролира со мозокот, многу е спонтано. Акт на...
6тиов е најчуден по мене / како и се мења расположење како пубертетлика :rofl: час се смее час кенка час не знам што ме снашло / нека поминува...
Во зара хоум во во east gate во детскиот дел како да видов нешто слично летоска ама / не сум била скоро да видиш
Преубаво е креветчето:inlove:
Некој сајт за спуштање дајте...досега користев Замунда ама замина во вечноста или барем засега е недостапен..на ист принцип шо работи
[ATTACH] [ATTACH]
18++, 2 прскања солдевит од 400 и молерс :)
8 Д: јаболко + тиква + бисквит + амарант Р: брокула + јаболко + морков + мисиркино + ориз В: јаболко + палента
Здраво можеби не е за тука прашањево,дали некој знае кога ќе се отвара новата државна градинка во Битола наспроти ОУ.Св Климент Охридски
И јас имам гастритис и ме боли и на најадено и на гладно.. ама прв пат прееска така на десна да ме боли и кај грбот горе. На ехо се гледа ли ако имаш...
Да, обожавам хумус ама само оној на Ribella. [SPOILER]
[ATTACH] За мојата кожа, реално најдобра досега. Природен и мат изглед, без чувство на “тешко”. Подобра и од Wet&Wild, и вака споредувајќи не знам...
Вкусно ти е барем? Ја општо тие хелти продукти со сила ги јадам, повеќето ми имаат вкус на ништо. ;( Мармаладот и ја не го обожавам, освен ако е од...
[ATTACH]
Со хумус периодов. Само со мармалад го немам мачкано пошто не јадам.:puke:
И кај мене нема ама нели цел месец исплаќаат, ќе пуштат.
9 Д: просо, јаболко, банана, кокосово. У: лепче. Р: ориз, тиква, телешко месо, зелена пиперка, праз, путер. В: 5 корн инстант каша на хипп со млеко и...
Не јадам леб. Паста и пици ми се замена за леб. Ако јадам само еурокрем мачкам.
Со колку подои сте? Гледам ги имате сите оброци и ужинки. Сакам од кај 10 месеци да и намалувам на подои. Или на ад бевте? Ако да, колку пати млеко...
Оддели ги имињата со запирка.